Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Vlastenec

/ #622 Terorista v Londýně najel do lidí. Tři zabil, než ho zastřelili

2017-03-23 10:03

Centrum Londýna zažilo ve středu brutální útok, který si vyžádal čtyři mrtvé a dvě desítky zraněných. Řidič nejdříve srazil několik lidí na Westminsterském mostě. Poté, co narazil do plotu, ubodal ochranku parlamentu. Policisté ho zneškodnili střelbou, muž následkům zranění podlehl.

Čtyři mrtvé potvrdil policejní komisař Mark Rowley. Do té doby se uváděly jen dvě oběti. O identitě čtvrté oběti se nezmínil. Dodal, že policie je v tento moment přesvědčena, že útočník byl jen jeden.

Podle vyšetřovatelů je motivace útočníka „islamistická”. Atentátník se inspiroval teroristickými útoky Islámského státu, uvedl list The Guardian. Auta k útoku na civilisty na chodnících byla použita při atentátech v Nice a Berlíně.

Další multikulti obohacení od těch hodných mírumilovných doktorů a inženýrů, další vystřelený Amorův šíp přímo do srdce Anglie. Tak čekám, co slunckomanči vymyslí za blud, jako že to byl psychicky nemocný člověk a šoustlo mu z kouření marihuany a vlastně to nemělo vůbec nic společného s islámem a podobné žvásty. Kolik mrtvých ještě musí přijít, než se konečně z toho růžovýho snu probudíme? Je naprosto nepochopitelné, že se v EU stále najde tolik sluníčkových šílenců, kteří další potenciální islámské teroristy zvou do EU a pomáhají jim. Nerozumím těmto lidem, musejí to mít v hlavách úplně vypatlané, když pomáhají svým vrahům. To je nějaká duševní porucha. Proč nezavřeme tyto sluníčkářské šílence do psychiatrických léčeben a do věznic?