Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12751 Viry jako nastroje ke sniženi populace.JAK SE VYDĚLÁVÁ HUBENÍ DRŮBEŽE ČERNÝ TRH

2017-01-21 14:54

ZISK SEM ZISK TAM!!!!Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

Veterináři potvrdili první ohnisko ptačí chřipky v Olomouckém kraji H5N8

Ptačí chřipka se objevila také v Olomouckém kraji. Veterináři potvrdili ohnisko v Lověšicích na Přerovsku. Pracovníci veterinární správy už zde utratili 433 slepic a 14 kachen, více než 60 slepic mezitím uhynulo. Jde už o deváté ohnisko této nemoci v republice. Veterináři navíc odeslali na rozbor další vzorky z uhynulých ptáků, a to z Jesenicka a Prostějovska.JAK SE VYDĚLÁVÁ ZA VYHUBENI DRUBEŽE PODVODEM VŽDYT TY K.... TO NA NÁS TESTUJÍ ABY NA NÁS VYDĚLALA FARMACEUTIKA ŘÍZENA DROGOVÍMA KARTELAMA

FAKTA OD A DO Z OHLEDNĚ CHŘIPKY A VYDĚLKU S PODVODU TOČÍ SE TO V MILIONECH A JEŠTĚ ZMANIPULOVANÉ STRACHEM OVCE VYDĚLEK JEŠTĚ VĚČI KUPUJTE LEKY CO NEPOMÁHAJ A VAKCINY CO ZABIJI A TELO JE NECHYLNEJŠI NA VIR VICE

Přenosné?

Podle USA Today (9. října 2005),

"Evropští ministři zdravotnictví se snaží obsahovat [] Ptačí chřipka virus, který dosud není infikován nikomu v tomto regionu." I když údajně "více než 140 milionů ptáků uhynulo nebo bylo zničeno, ... a finančním ztrátám odvětví drůbeže trumfl $ 10 miliard. "

Tento propaganda ve skutečnosti připouští, "aktuální virus, známý jako H5N1, dosud zmutovaný do bodu, ve kterém se může snadno šířit z člověka na člověka." Ve skutečnosti, je pravděpodobné, že nikdy šíří z člověka na člověka, než v průběhu manipulace laboratoř! (5)

zpracovatelnost?

"Americký Senát již schválil 3,9 miliardy dolarů balíček na nákup vakcín a antivirových léků a správa také připravuje žádost o dalších 6 miliard $ do 10 $," podle aktuálního s BusinessWeek zprávě. (6)

" Beam me up Scottie , není tam žádný inteligentní život na této planetě. "To do značné míry vysvětluje, proč se veřejnost staví s tým to smrtícím podvodem. Dokonce i USA Today naříká, "neexistuje žádná lidská vakcína dosud."

Tak jak to, že americký Senát se řítí utratit všechny ty miliardy za ptačího vakcíny proti chřipce?

Myslím, že bychom měli přehlížet skutečnost, že současná děsivé kmen H5N1 ptačí chřipky nebyl nikdy rychle vyskočil z člověka na člověka, a ne obyčejně z ptáků na člověka a to buď. Tak, účinná vakcína může být připravena pouze mutací tohoto viru, čímž se vytváří to, co svět nejvíce obává.

VICE-Ptačí chřipka Hrůza - Politicky Měřený pro globální "Iatrogenocide"

FAKTA O VIRECH NA POPULACI

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

Viry jako nastroje ke sniženi populace,VakcinyZika,Ebola,Adis,Sars,Rakovina,Chřipka,atd

VICE-Viry jako nástroje na vylidnováni populaci