Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel
Nepřihlášený uživatel

/ #12731 Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18

2017-01-19 16:24

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18 on schvaluje vraždy ve světě a také brzo zemře!!!!!

Papež

Technicky, papež, který vystoupil na Westminster Hall byl Benedikt XVI (Joseph Ratzinger ) , který byl údajně donucen k rezignaci, protože byl na pokraji zatčení za zločiny proti obchodování s dětmi ze strany státních zástupců z určitých evropských jurisdikcích.

J.Zjeveni 17,10:17

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei)

František - Jeho jezuitský, Mimozemský, "falešný prorok" a politické identity

Alfred Lambremont Webre, JD, med

Již kontroverzní během několika hodin po jeho jmenování do papežství, argentinský-narozený František I. byla nyní identifikována podle informovaných hermeneutics výzkumníky jako možného "Petrus Romanus" nebo "falešný prorok"v knize Zjevení.

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

13.března je významný den, a to jak v exopolitiky av hermeneutické interpretace František I.
13.března 2013, což je datum František I. nominaci, byl 16. výročí Phoenix Light, masivní kosmické lodi, který přeletěl Phoenix, AZ , dne 13. března 1997.

13.března 1997 je významnou událostí v exopolitické komunitě, která následuje po mimozemské přítomnosti na Zemi.

. "Je ironií, že hlavní zkušební otevřel v Buenos Aires dne 5. března 2013, týden před kardinála Bergoglio investituru jako velekněze Probíhající soud v Buenos Aires je:

"Vzít v úvahu souhrn trestných činů prováděných v rámci Operation kondor, koordinovaný boj různými US podporovaných latinskoamerických diktatur v roce 1970 a 1980 dopadnout, mučení a vraždám desítek tisíc odpůrců těchto režimů."

Jezuita Přísaha Odkryté

"Jděte, pak do celého světa a převzít všech zemí ve jménu papeže. Ten, kdo se ho akceptovat jako zástupceJežíše a jeho místodržící na zemi, budiž proklet a vyhlazeni." Profesor Arthur Noble

Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org) zatýkací rozkaz pro František I.

Tribunál pro občany svědomí je Mezinárodní tribunál do zločinů církve a státu (ITCCS.org ) vydala zatykač František I pro údajné zločiny, které spáchal v Argentině.

ITCCS.org Porota dospěla k závěru svého případu 30. ledna 2013 pro František I. předchůdce, Joseph Ratzinger (Papež Benedikt XVI).

"Dne 4. února 2013 diplomatická poznámka byla vydána sekretariátu Vatikánu evropská vláda spolupracuje s ITCCS.org Common Law soudu, týkající se jeho hrozící zatykač na jeden z obviněných, Joseph Ratzinger (aka Benedikt). Února 11, 2013 Joseph Ratzinger odstoupil jako Pope, "říká sekretariátu ITCCS.

Mezinárodní zatýkací rozkaz vydaný proti František I., Jorge Mario Bergoglio, za zločiny proti lidskosti a dítě obchodování

VICE-Pachatele identifikovat " - Jak Obamova "plní" podvodník "archetyp a proč je důležité, aby ho vystavit veřejně

Vatikan a Jezuité a Šlechty

VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

VICE- Papež se chystá řeknu, co Leží ve vaší budoucnosti a "Radši Poslouchejte '