Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2123

2017-01-08 14:31

Vláda nema co zakazovat zbrane mate pravo chranit si zivot,majetek,rodinu!!!!!Tím jedna proti Ustavně a dopoustí se zrady vuči národu!!!!Sami jsme svedky že na nás Vláda sere a jde po penizkach od G.Sorose tajne pašovat do ČR islamisty za ne pak dostavat 5,500eur aj vice ze slovama my nic my muzikanti my je sem necpem jen znás dělaj debilky nevolte je ztráta času jak koukani na ČT jen manipulace,hra na emoce,oblbbovani,a skutky žádné vláda na nas sere serme my naní ochranme se sami 

Je čas nebýt už ovce!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-EUROPSKY TEROR-PROČ MÍT ZBRAŇ-AKO SA BRÁNIŤ pplk.Černý

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky