Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12559 Re: SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA

2017-01-06 11:26

#12558: ROZDĚLUJ A PANUJ - SVOBODA NEEXISTUJE A NIKDY NEEXISTOVALA  

Falešnými penězi takže se jen honi za kusem papiru žádné hodnoty 

Národ nikdy nemůže skutečně prosperovat jako svobodné, spravedlivé a rovnostářské společnosti tak dlouho, jak to má zmanipulované peněžní systém. Dnešní peněz je soukromě řízený stvoření. Kontroloři, kteří vlastní vládou schválených centrální banky téměř ve všech zemích na světě, už dávno přesvědčil vládu, aby přijala své legrační peníze, a rozhodl, že mělo být zákonné platidlo. Tato zábavná peníze jsou falešné peníze, protože nenese žádnou vnitřní hodnotu.Jsou to jen kusy papíru s inkoustem - a nyní, zvýšeně, jen číslice zadali do počítače. Je to fiat měn.Slovo fiat znamená "vládní vyhláškou", tak legrační peníze dostane svou hodnotu jen proto, že vláda říká, že to dělá! Zakladatel Rothschild říše, Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:

Mayer Amschel Rothschild, jednou řekl:"Dejte mi kontrolu nad národa peněz a nebude mne zajímat, kdo tvoří jeho zákony."

Jeho syn, Nathan Rothschild, řekl:

"Nestarám se, co loutka je umístěn na anglický trůn vládnout Říši. Muž, který řídí britskou peněžní zásobu ovládá britského impéria a já řídit britskou peněžní zásoby. "

Náš svět je pravděpodobně nezmění, dokud si lidé uvědomují sílu tvorby peněz, a požadovat, aby jim ji nechte obnovit veřejné kontrole, a to buď pod vládou nebo jiným více decentralizovaným způsobem. Prvním krokem v tom všem je, aby lidé uvědomit, jak falešné naše peníze.

21. Fake Národní bezpečnostní

Národní bezpečnost je oblíbený ospravedlňující výraz použil elitou, aby zakryli své dokumenty a akce pod rouškou tajemství, zatímco napadat jiné suverénními národy v zahraničí a odnášet práva občanů na domácím trhu.

Nicméně, národní bezpečnost nemá nic společného s výrobou budete jistější; Jde o to jistější elity (o upevňování vojenského tajemství a smlouvy), a víc nejistá (tím, že vaše práva a svobody pryč).

Myslete na nesmírné množství informací stále utajované a pod zámkem - vše od UFO tabákovému kouři na rakovinu léčí na volnou energii zařízení - které veřejnost zaslouží vědět, a má právo vědět, ale falešný národní bezpečnost je jim zabrání v přístupu to.

12. Fake Ekonomika

Nezdá se vám líbí, jak Američtí prezidenti dostat do svých State-of-the-Union adres a tvrdí s vážnou tváří, že stav Unie a ekonomika jsou silné? Každý, kdo se podíval na rychlé a téměř hyperbolickou nárůstu dluhů a půjček v USA za posledních 10 let ví, že USA je v hlubokých potížích.

To dluží neuvěřitelných $ 18 bilionů, a mnohé další národy po celém světě (jako je Velká Británie, Španělsko, Itálie) jsou také v dluhu na mezinárodní bankovní kartel. Jaký druh hospodářství se opírá o neustále půjčování peněz od zítřka jen proto, aby dnes zůstali na vodě? Řeknu vám, - zcela falešná ekonomika, která se váže k havárii dříve nebo později, když dostane dluh zavolal.

13. Falešné Volné trhy

NWO elitní rádi hovoří o důležitosti volných trhů - když se to hodí jim, samozřejmě ,

Volnými trhy, které ve skutečnosti znamená trhy, kde jsou nespoutané vládní nařízení s cílem využít koho a co chtějí, nebo naopak, kde oni se spoléhají na vládu, aby prosadit něco, co obvykle lidé nebudou volit.

Vezměme si například Kalifornie nedávným rozsudkem povinných očkování a odmítnutí americkou federální vládou k omezení GMO nebo dokonce umožnit označování GMO.

Vláda dobrovolně ničí volné trhy po celém zdravotnictví ( Obamacare ) a vakcín ve prospěch svých Big Pharma mistry, a zároveň odmítá chránit veřejnost před nebezpečím, že byl vytvořen za účelem ochrany proti. Máme pohodlné a falešné volné trhy, ne těch pravdivých.

VICE-Všechno je falešný - Top 40 Kousky fakery v dnešním světě