Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12554 KONEC DUVĚŘE MEDII PROBUDTE SE FURT NÁM LŽOU A PLATI SI HERCE CO HRAJI MRTVÉ

2017-01-05 18:13

KONEC DUVĚŘE MEDII PROBUDTE SE FURT NÁM LŽOU A PLATI SI HERCE CO HRAJI MRTVÉ A PŘITOM V ZEMÍCH JE SKUTEČNOST JINÁ MEDIA VYSÍLAJ HNUJ A LŽI JSME SVĚDKY SPIKNUTI JFK PROTI LIDSTVU TERORISTUM POMÁHAJI PROPAGACÍ A NAHÁNĚNI STRACHU NÁRODUM VLÁDY A MEDIA SI DIVADLO PLATÍ

Tyto citace jsou nám říkají spoustu o tom, co se děje.

Neexistuje žádný nezávislý tisk (2), a neexistuje žádný objektivní hromadné sdělovací prostředky. V článku jsem psal na této webové stránce o vládě stínového jsem se zmínil papíry Iluminátů Protokoly nebo sionských mudrců ". Tyto protokoly mají k byli vytvořeni nejméně před 150 lety, ale kontrola populace prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků již bylo plánováno v té době (3).

Mainstreamová média jsou ovládány stejným Elite lidí, které jsou vystaveny na této webové stránce. Oni jsou ti, kteří se rozhodnou, co bude vytištěn v tisku, a to, co bude oznámeno v médiích.

To znamená, že naše realita je vážně narušena lží, polopravd a propagandě, že tito lidé nás živí se na denní bázi.

VICE-Media Control - Kdo je vlastníkem média ?

Lži, plešatý a opakující

Při opomenutí ukáže jako nedostatečná forma potlačení médií se uchylují k přímé lži. V té či oné době v průběhu čtyřiceti let CIA zapletla s obchodníky s drogami v Itálii, Francii, Korsika, Indočíně, Afghánistánu a Střední a Jižní Ameriky. Hodně z této činnosti byla předmětem prodloužených kongresových vyšetřování a je předmětem veřejného záznamu.

Ale média nezdá se, že o tom slyšel.V srpnu 1996, kdy se San Jose Mercury News uveřejnil sérii do hloubky asi zásilek CIA contra-trhliny, které byly záplavy východ Los Angeles, hlavní mediální platilo pro vytvoření a potlačil příběh. Ale poté, co série byla rozeslána po celém světě na webu, příběh se stal příliš těžké ignorovat a média začala jeho útok.

Články v Washington Post a The New York Times a zprávy o síťové televizi a PBS oznámil, že tam byl "žádný důkaz" o CIA zapletení, že série Mercury News byl "špatný žurnalismus", a že zájem veřejnosti o toto téma bylo skutečný problém, otázka důvěřivosti, hysterie, a konspirační mánie. Ve skutečnosti, Mercury News série, kresba z roku dlouhého vyšetřování, citovaný konkrétní prostředky a prodejců. Při umístění na webu, série byla bohatě doplněna příslušnými dokumenty a výpovědích, které podpořily náboj.

Média hlavního proudu jednoduše ignoroval, že důkazy a opakovaně lhal tím, že by neexistovala.

VICE-Metody mediální manipulace