Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12525 VALKY PROTI TERORU TO JE PODVOD TAK VALKA NIKDY NESKONČI PANE M.OBRANY

2017-01-02 16:53

ČT HOVNA M.V CO PODPORUJE PROPAGANDU S UPRCHLIKY NÁM CHCE DAT NA OCHRANU ZEMĚ ZBRANĚ COŽ DEKUJEM A MY SI ZEM OCHRANIME ZEVNITŘ KDYŽ M.OBRANY VOJSKA POSILA NA UPLNÉ ZBYTEČNÉ VALKY PROTI TERORU TO JE PODVOD TAK VALKA NIKDY NESKONČI KDE JEN STŘILEJ DO SKAL A KAMENU NEBO DO CIVILISTU A NÉ TERORISTU ARMADA MA HLIDAT ZEMI ZEVNITR NE LETAT KAMSI DO PRDELE TAK NIKDY SVOJI VLAST NEOCHRÁNI PROTI ISLAMSKE UPRCHLICE KRIZI PODVODNÉ PLACENE G.SOROSEM SAK BERETE ZA TO 4,500EUR ZA PAR UPRCHLIKU DO ČR VŽDY NEBO 5,500EUR COŽ JE PORUŠOVÁNI ZÁKONA BRANI PENIZE OD CIZICH ZEMI

Vnitro chce dát Čechům možnost použít zbraň pro ochranu země

Ministerstvo vnitra chce ústavním zákonem povýšit právo použít legálně držené zbraně k zajištění bezpečnosti Česka. Návrh novely, který předložilo, by chtělo prosadit ještě do letošních sněmovních voleb.NA ČT NETŘEBA ODKAZ A NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT JSTE MARXISTA

MY NEZAPOMÍNÁME ALE TO NEZNAMENÁ ŽE VÁS BUDEM VOLIT 

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

  • Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

  • Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

    To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje