Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12524 ZMRDI DO PAŘIŽE NEBO DO PRAHY VÁLEČNI ZLOČINCI DO EVROPY

2017-01-02 15:05

Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!

Trump má důkazy o tom, že servery hacknul někdo jiný

A čepici s korunou tomu dnes nasadil Donald Trump, který uvedl, že on sám má přístup k informacím o celé kauze, a že rozhodně hackerský útok nelze připsat Rusům, ale možná někomu jinému [4]. Vzápětí dodal, že chce mít jako prezident skvělé vztahy s Ruskem, ale také s Čínou. Tyto výroky ihned začal řešit americký mainstream, kam tím asi Trump míří. Výroky budoucího prezidenta ve vztahu k Rusku jsou konzistentní a znovu se potvrzuje, že pro Trumpa jsou skvělé vztahy s Ruskem naprostou prioritou. Na americké alternativě se zcela otevřeně hovoří o tom, že útoky na servery Hillary Clinton, Johna Podesty a Demokratické strany byly provedeny lidmi zevnitř státu, tzv. inside job. Podle názorů stojí za útoky skupina lidí napojená v CIA a NSA na představitele, kteří spatřují v „Obamizaci“ země velké nebezpečí. Jak už zaznělo i na CNN od bývalého šéfa Trumpovy kampaně Paula Manaforta, takových lidí jako je Edward Snowden je v NSA a v CIA mnohem více a mají mnohem větší moc, než právě whistleblower Snowden. Nechtěli, aby Hillary vyhrála a pokračovala v Obamově globalizační politice v USA.

Globalisté v USA balí v OSN kufry, míří do Paříže nebo do Prahy?

Čína si pro vstup do Evropy vybrala Prahu a ne náhodou je právě Praha centrem globalizačních snah. Jenže stejně tak je Praha centrem světového židovstva. A Praha je i pod kuratelou a kontrolou Berlína. Fakticky by tak Praha mohla být spatřována jako skvělé multikulturní centrum, doslova ideální pro OSN. Jaké by to mělo důsledky, to je předčasné spekulovat, ale precedens tu už máme, globalisté umístili do Prahy centrum navigačního systému Galileo. V Praze podepsali Putin a Obama odzbrojovací smlouvu, Praha je přijatelná pro Berlín i Moskvu. Souvislosti jsou opravdu dechberoucí. Ovšem celé to odstartoval Obama poté, co se nepodařilo okrást Donalda Trumpa o jeho volební vítězství.

VICE-Rezoluce OSN 2334 je počátkem ofenzívy globalistů proti celosvětovému sionismu a Izraeli! Bude se sídlo OSN stěhovat do Prahy? Trump naznačil, že na servery demokratů neútočili Rusové ale CIA!