Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku

/ #12520 ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku

2017-01-01 11:26

Teroristycký Falešny utok pod falešnou vlajkou Turecka Istambul 

ČT HOVNA

Střelec zabil v istanbulském nočním klubu 39 lidí. Policie po něm pátrá

Nejméně 39 mrtvých a 69 raněných si podle dosavadních oficiálních informací vyžádal noční útok na istanbulskou diskotéku Reina, kde stovky lidí zrovna slavily příchod nového roku. K masakru se zatím nikdo nepřihlásil ani se nepodařilo dopadnout střílejícího útočníka. Turecký prezident Ergodan ujistil, že země bude dál tvrdě bojovat proti všem formám terorismu.FURT NÁM CPOU SR...... TURECKO JE RAJEM PRO ISLAMSKÉ RADIKALY JEHO SYN TO FONDUJE A NATO JE RADIKÁLNI ALINACE KTERÁ CVIČI BOJOVNIKY

FAKTA CO MEDIA KREJI PŘED SVĚTEM SAMI MEDIA TO PODPORUJI 

ISIS se sídlem v Turecku - s nimi bojovat v Turecku  

Syrské pozemní síly, který byl podpořen tím, bojovníky Hizballáhu a íránských poradci a podporované vysoce efektivní ruského letectva, se odříznout teroristické zásobovací trasy  vedoucí z území NATO-člen Turecka .

To zahrnuje nejen takzvané "střední" teroristické skupiny přidružené s al-Káidou a její regionální pobočky, Al Nusra frontě, ale i samotné ISIS.

Stejný CNN tvrdí, Sýrie a Rusko jsou zodpovědné za současnou krizi, přiznal ve svém článku " Myslel sis, že Sýrie se nemohli dostat mnohem horší, zamyslete se znovu. ", Že:

Na východ od Aleppa, kurdské síly jsou s americkou podporou, prohlížel zbývající ISIS pevnosti podél tureckých hranic - Jarablus a Manbidž. 

Spojené státy chtějí ISIS ven, k odstranění jeho přístup k náhradní dodávku materiálu a bojovníků  z Turecka .

Zcela čtenářů CNN otázka se měli ptát, a jeden nějaký skutečný novinář byli tam vůbec nějaké mediální organizace by odpověděl, je následující: 

"Proto v případě, že USA je umístěný v Turecku, ne se svými tureckými spojenci, členové NATO od roku 1950, interdikt a zastavit" přístup k "Isis náhradní dodávku materiálu a bojovníků 'na turecké straně hranice?"

Odpověď je stejně znepokojující, protože je zřejmé, ...

USA a Turecko vytvořil ISIS, jsou vyzbrojuje a financuje ji dodnes, a používáte existenci a zvěrstva vlastních zástupných sil jako záminka k ještě zhoršit utrpení, dělení, zničení, a humanitární krizi v Sýrii, včetně následné uprchlické krize, která následně ovlivnila okolní národy a dokonce i pokud jde o Evropě a Severní Americe.

VICE-Turecko je zdroj, není Řešení ISIS a Syrská krize

Číst dál: Turecky obchod s IS ohledně Ropy kradené se suverenich státu

VICE-Seznamte se muž, který fondůje ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka