Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12515 CO TAM DĚLAL CHOVANEC VŽDIT PODPORUJI TEORISTY V CIZICH ZEMICH

2016-12-30 21:07

NO TO SOU HOVNA JDU SE VYBLEJT SNUŽKA SR.... TEORISTA ŠEL NAŠTÍVIT TERORISTU 

Na pražském letišti přistálo nouzově letadlo, na jehož palubě je hlášena bomba

Na starém letišti v Praze Ruzyni přistálo v pátek večer nouzově letadlo, které míří ze Španělska do Varšavy. Na palubě je muž, který vyhrožuje bombou.TAKOVÉ SR..... ZROVNA SE TAM SEŠLY TY CO TO PODPORUJI A HRAJI DIVADLO NA NÁROD NJN CO UŽ HLAVNĚ ŽE POSILAJ DO STÁTU KDE JE IS RPG S ČR ŽE CHOVANČE A ČSSD české protipancéřovky RPG-75

OČ JDE CO VÁM ČSSD TAJI

Migrační krize se nedá zastavit dodávkami zbraní teroristům do Sýrie!

Nechci být jízlivý, ale kdyby vláda ČR na prvním místě nedodávala potají do Sýrie protitankové střely povstalcům za pomoci amerických zásobovacích kanálů, tak by ta migrační krize skončila o to dříve. Jak toto vysvětlí pan premiér Sobotka? Proč Česká republika dodává pancéřové pěsti RPG-75 povstalcům do Sýrie? Odkud na toto bere vláda mandát? Od občanů? No to asi těžko.

VICE-VIDEO: Syrská armáda objevila ve skladu povstalců v Aleppu české protipancéřovky RPG-75 spolu s hromadou amerických zbraní!

To jsou lži vlády USA. Chcou pomocí podvodu přimět vás, aby jste se vzdaly své svobody, peněz a života a svých dětí k falešným " VICE-války proti teroru ".

Jedná se o podvod, který bohužel pracoval dříve.

Vzhledem k tomu, že existují Sabbatian-odpadlík-zednářské Židů pomáhají s Vatikánem jezuita-zednářských mafiánské trestných činů, jeho někdy obtížné, aby se lidé vidět na to, co skutečně je: rozptýlení / stínění / proxy server pro větší mafiánské sítě vatikánského , Židé byli systematicky diskriminováni a zavražděni pro téměř 2000 let Svaté říše římské, stejně jako křesťany, Araby / muslimů a mnoho jiných kulturách a jejich náboženství.

V těchto dnech, po postupného 9/11 operaci trauma psy-op (a inscenovaných následných kontrol v Madridu a Londýně) tajnými službami ovládané teroristy skupiny, jako CIA-Káida, šíitských muslimů a sekulární "Arabové" se zaměřuje zejména na v mnoha ohledech (v médiích, politice a jezuity / SMOM kontrolované vojenský aparát) v takzvané "válce proti terorismu".

Tato " válka proti terorismu " je hlavní návaznosti na podvod studené války, což umožní další křížové výpravy za "světovlády" a dalších útoků o Ústavě chráněné svobod.

Agrese proti lidem na Středním východě je velmi stará bitva, to byla vedena Římany a později Svaté říše římské.VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité