Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #12513 Bliži se dny konce OD ROKU 2017 SE BUDE PŘIOSTŘOVAT

2016-12-30 17:32

TEN KDO MĚ POSLAL 

Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

NA ZEMI PROBĚHLO SPOUTU ZNAMENÍ AJ DEMONI SESTUPUJI NA ZEMI ALE TO VÁM MEDIA TAJI TAK ZVANA FALEŠNA INVAZE UFO AGENDY 21 TRASFOMACE NA 30-2025

Anděl světla Lucifer/klam V MEŠITĚ KORÁN 

VICE KLAM S-Angel Ghost Captured On Video In Mosque In Azerbaijan [HD]

Lucifer klam v Mekka slepě vedéné stado k záhubě

VICE-Real Angels caught on tape now

2. Korintským 11,10-15//O MUSLIMECH TYCH FANATIKÁCH S USA A V EVROPĚ 

10Jakože je při mně pravda Kristova, tato moje chlouba nebude v achajských končinách umlčena!11Proč na tom trvám? Snad proto, že vás nemám v lásce? Bůh ví, že mám!12Ale jak to dělám, budu dělat i nadále; nechci dát příležitost těm, kdo by se rádi chlubili, že si počínají jako my.13Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy.14A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla;15není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti. Jejich konec bude jako jejich skutky!

Galatským 1,6-10//O MUSLIMECH V EVROPĚ A KORÁNU

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

TESALONICKÝM 1,2-3

14Nesete podobný úděl jako církve Boží v Kristu Ježíši, které jsou v Judsku. Vytrpěli jste stejné věci od svých vlastních krajanů jako církve v Judsku (od židů).15Ti zabili i Pána Ježíše a proroky a také nás pronásledovali; nelíbí se Bohu a jsou v nepřátelství se všemi lidmi,16když nám brání kázat pohanům cestu spásy. Tak jen dovršují míru svých hříchů. Už se však na nich ukazuje konečný hněv Boží.