Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12508 ZASE VÁM LEŽ PRAVDU NEŘEKNEM TED UZ PAKISTÁNEC

2016-12-30 14:50

ZASE VÁM LEŽ PRAVDU NEŘEKNEM TED UŽ PAKISTÁNEC PUSTILY JSME HO ALE UŽ DŘIV SI BĚHÁ NA SVOBODĚ JEN PISEM SR..... ABY JSTE KLIKEM NÁM DALY LOVE DO KAPEC JSME SKORUPOVANA SNUŽKA SR..... MEDII 

Po masakru v Berlíně nevinného Pákistánce nenáviděla celá Evropa. Teď promluvil

V nesprávnou chvíli na nesprávném místě. V jednu chvíli byl Pákistánec Navíd Balúč jen jedním z desítek tisíců lidí, kteří v Německu čekají na vyřízení žádosti azyl, o pár okamžiků později se stal nejnenáviděnějším mužem v celé Evropě. Policie ho totiž mylně považovala za strůjce masakru na vánočním trhu v Berlíně. A podle toho s ním jednala.NOVINKY PLNY H..... ODKAZ NETŘEBA

SKUTEČNOST FAKTA

Aktualizace 14:40

Německá policie už pracuje pouze s jedinou verzí, že šlo o teroristický útok. Došlo již k zatčení pachatele útoku, kterým je podle informací německých médií 23-letý Pákistánec, který do země přijel na konci minulého roku. Potvrzuje se tak obava německých úřadů, že za útokem opravdu stojí uprchlík. Mrtvola v kabině kamionu je nakonec polský řidič, kterého Pákistánec podle informací zastřelil při únosu kamionu. Informace o osudu závozníka a synovce majitele polské spediční firmy, které kamion patří, nejsou známy.

Aktualizace 22:15 – K útoku se oficiálně přihlásil Islámský stát, policie propustila Pákistánce

Islámský stát se večer přihlásil k útoku na berlínském tržišti [3]. Původní podezření se tak naplnilo a Německo má před sebou ještě Vánoce a Silvestr. Opět se uvažuje o dalším posílení policie během svátků a na Silvestra, jenže kapacity policie jsou i v Německu již vytížené na maximum. Berlínská policie oznámila, že původní pachatel, který z místa činu utíkal a svědci ho viděli vyskakovat z kamionu, byl propuštěn. Policie odmítla zdůvodnit, proč Pákistánec utíkal a co je pravdy na tom, že byl viděn v kabině kamionu. Německá policie mlží způsobem, který vyvolává v Němcích znepokojení, že Berlín opět něco tají a tutlá.

VICE-VIDEO: V Berlíně najel útočník s kamionem do lidí na vánočním trhu! Už 12 mrtvých, desítky zraněných. Za útokem stojí zřejmě Islámský stát! Další Arab skopl v Berlíně ze schodů ženu! Počátek islámské intifády v Německu?

VICE-NĚMECKO 'Plán náhrady populace je skutečností' Christina Baum AfD CZ titulky

Řešení ekonomických problémů přes tvrdé vojenské vlády pomocí válku proti terorismu jako záminky.

Neboť současná mezinárodní situace ukazuje, terorismus se vynoří kde rozpor zhoršit, pokud dojde ke změně společenských vztahů nebo změna režimu, kde není politický, ekonomický nebo sociální nestabilita, kde je morální dekadenci, kde je to cynismus a nihilismem triumfu, kde vice legalizován a kde zločin se šíří.

To je globalizace, co vytváří podmínky pro vznik těchto extrémně nebezpečných jevů. Právě v této souvislosti, že nový svět geostrategický mapa je navržen tak, že zdroje planety jsou re-distribuovaný, že hranice mizí, že mezinárodní právo je roztrhaná na kusy, že kulturní identity jsou vymazány, že duchovní život se stává ochuzený ..

VICE-Medzinárodný terorizmus neexistuje