Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12506 Terorista na schuzce s Trumpem WTF

2016-12-30 13:54

Terorista na schuzce s Trumpem WTF


Barack Obama zahájil operaci „Scorched Earth“, která má za úkol zničit do 20. ledna 2017 vztahy s Ruskem za bod, ze kterého už nebude návratu. Vyhoštění ruských diplomatů z USA je jenom předehra!


Dosluhující prezident Barack Obama se doslova utrhl ze řetězu. Poté, co před několika dny pověřil v OSN americkou vyslankyni Samanthu Power, aby v radě bezpečnosti dala zdržením se hlasování průchod proti-izraelské rezoluci, tak dnes navíc vyhostil z USA celkem 35 ruských diplomatů a dal jim lhůtu 72 hodin na opuštění USA [1]. Podle Baracka Obamy jde o odvetu USA za údajně (ze strany CIA) prokázané kybernetické útoky vedené ruskými diplomaty na servery Demokratické strany a také za provokování amerických diplomatů v Moskvě v poslední době. Rusko na Obamův zlovolný a nepřátelský akt již zareagovalo a taktéž vyhostí 35 amerických diplomatů z Moskvy v reciproční odvetě.


VICE-Barack Obama zahájil operaci „Scorched Earth“, která má za úkol zničit do 20. ledna 2017 vztahy s Ruskem za bod, ze kterého už nebude návratu. Vyhoštění ruských diplomatů z USA je jenom předehra!