Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12505 Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kó

2016-12-30 13:45

Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?

Na vánočním trhu v Berlíně, kde po nájezdu kamiónu řízeného muslimským teroristou zahynulo 12 lidí a takřka 50 bylo zraněno, zní i v těchto dnech pláč, vzlyky, ale i nadávky a výkřiky vzteku.

Německá média další dění na náměstí Breitscheidplatz po atentátu zcela ignorují. Nezajímají je pozůstalí, a to ani tehdy, pokud se přes svou bolest rozhodnou promluvit. Je jim lhostejné, co si myslí příbuzní mrtvých a zraněných o politice kancléřky Merkelové, která imigranty do Německa pozvala - a má tedy bezpochyby jejich krev na rukou. Mimo pozornost médií jsou i ranění - nejsou žádné snímky v nemocnice, žádné příběhy, žádná zmínka o tom, zda se někdo zotavuje, nebo komu se přitížilo.

Už vás volit nebudeme

Na záznamu jsou dva starší manželé smutně postávající na vánočním trhu u zavřeného stánku, jako by stranou od hlavní skupiny, mimo pozornost policie. Z rozhovoru vyplyne, že jejich syn byl při atentátu těžce raněn a nyní je v kómatu.

VICE-Berlínský masakr pokračuje: Video, které Němci nesmějí vidět. Rodiče "děkují" Merkelové za syna v kómatu. Vánoční bomba v Augsburgu – další atentát? Průzkumy z jiné dimenze. Připravuje se německý zázrak?