Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12502 ČT A JEJI HOVNA UŽ MĚ UNAVUJOU BEZ DUKAZU FURT BUDOU OBVINOVAT RUSKO

2016-12-30 13:10

ČT A JEJI HOVNA UŽ MĚ UNAVUJOU BEZ DUKAZU FURT BUDOU OBVINOVAT RUSKO JÁ MYSLEL ŽE JSME SUVERÉNI STÁTÁ A NÉ PROAMATERSKA VLÁDA A MEDIA ŽE MAME NEJAKOU HRDOST ALE ASI NÉ PODLE PODPLACENICH DEBILU V MEDII G.SOROSEM

USA vypověděly 35 ruských diplomatů jako odvetu za kyberútoky

Spojené státy vypověděly 35 ruských diplomatů a uzavřely dvě ruská pracoviště ve státech New York a Maryland. Informovaly o tom světové tiskové gentury, podle nichž jde o odvetu za hackerské útoky proti americkým politickým institucím i jednotlivcům. Americký prezident Barack Obama také vyhlásil vůči Rusku sankce. Mluvčí ruského prezidenta Vladimira Putina označil nové postihy za nezákonné, šéf Kremlu se podle něho rozhodne o případných odvetných opatřeních.TAKOVÉ HOVNA MALO SE VIDI V TAK KRASNY SLUNEČNÍ DEN, ZA TO SE STYDÍM JEN ČT H..... A LŽI A HNUJ NO FUJ,

JAKÁ JE SKUTEČNOST S FALEŠNÉHO OBVINĚNÍ PROTI RF BEZ DUKÁZU UKAZTE DUKAZE NEBO DRŽTE HUBU

To by mohlo být buď ve formě,

  • měkké cenzura (vytváření nedůvěru a otravy dobře, takže lidé už důvěřovat alternativních médií)

    tvrdá cenzura (získávání vláda schvalovat zákony omezit nebo zakázat určité webové stránky nějakým způsobem sděloval své informace)

Tyto dva masové kontroly mysli psychologické operace mohla  začít s zoufalé pokusy Clintonovy kampaně  za ně nese vinu na "alt právo " pro Hillary ubývající popularity, a obviňují Rusy za téměř všechno ostatní (bez důkazu). 

Oba tyto se vyskytují hned teď , a to jak v Evropě a Spojených státech .

VICE-Dále jen "Fake News" a "Ruská propaganda" PSYOPS - cenzura a informační Control v NWO

Řada WikiLeaks na nabídky zahrnující Hillary Clinton kampaň předseda John Podesta. Pan Podesta je dlouhodobý spolupracovník Clintonovi a byl prezident Bill Clinton náčelník štábu od roku 1998 do roku 2001. Pan Podesta také vlastní skupinu Podesta se svým bratrem Tonym, hlavní lobbistické firmy a je předsedou Centra pro americký pokrok (CAP), Washington DC think-tanku.

USA a Evropská media co spolupracují s IS

VICE-WikiLeaks.org – Online Odkaz na zahraničních zpravodajských služeb, povstalců či teroristických skupin ?