Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2043

2016-12-28 12:35

Ruské letadlo Tu-154 se zřítilo do Černého moře, letadlo letělo do Sýrie, na palubě byli Alexandrovci

Ruské letadlo Tu-154 s 92 lidmi na palubě se v neděli zřítilo do Černého moře. Stroj mířil z Moskvy na vojenskou základnu v syrské Latákíje. Po mezipřistání v Soči, kde stroj dotankoval, se po dvou minutách letu ztratil z radarů. Na palubě byli novináři a většina Alexandrovova armádního pěveckého sboru.

Letoun zmizel z radarů podle serveru Meduza zhruba dvě minuty po vzletu, v 5:40 moskevského času (3:40 SEČ), ve vzdálenosti pěti až sedmi kilometrů od letiště v Soči. Podle informací agentury Interfax měl namířeno do syrské Latákíje, kde má Rusko vojenskou základnu.

Nemám na to názor, ale od zastřelení ruského velvyslance v Turecku se obávám, že globalisté zahájili tažení proti Rusku poté, co v Sýrii je hotovo.

VICE-Ruské letadlo Tu-154 se zřítilo do Černého moře, letadlo letělo do Sýrie, na palubě byli Alexandrovci

„Rusko se chce stát velmocí, ale nemá na to, pro Západ a pro Evropu není hrozbou, protože nemá technologie, nevyrábí ani žádná auta, na druhé straně Putin získává autoritu, protože ukazuje, že si s problémy tvz. ví rady. a úspěch v Aleppu a úspěch v Sýrii mu dává za pravdu, že dosahuje výsledků“ – říká Cyril Svoboda. Jan Kavan oponuje: „Já souhlasím, že Rusko je velmoc, prezident Obama jej nedávno nazval regionální velmocí, ale Rusko je dnes velmoc. Souhlasím i s tím že Rusko není hrozbou pro Evropu“ A Cyril Svoboda reaguje: „Rusko je bohaté tím, že má nerostné bohatství, kamkoliv kopnete krompáčem do země, tam je Mendělejova tabulka. A Rusko má zájem o rozhádanou Evropu, protože potom klesá váha vyjednávajícího partnera“.

VICE-VIDEO: „Mama Rossija“. A „Rusko je silné, protože vydrží všechno a nikdo jej neudolá“. A svět vyjadřuje Alexandrovcům a Rusku soustrast