Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #12434 FARIZEISKÁ BOHOSLUŽBA PULNOČNÍ 25.12.2016 OSTRAVA

2016-12-26 12:02

FARIZEISKÁ BOHOSLUŽBA PULNOČNÍ 25.12.2016 OSTRAVA

VICE-FARNOSTOSTRAVA

A PAPEŽ FRANTIŠEK NETŘEBA JMENOVAT ZLOČINCE CO ZABIJI LIDI A DĚTI 

Mše pulnočni věnována SATANU 24.-25.12.2016 Pulnočni mše co začina nastupem Nedělé ktera je odpočinková je Rouhani se a pošlapáváni Božiho zákona a Kristového DOJDOU TRESTU

PRAVÁ MŠE ZAČINÁ SOBOTOU A PATEČNIM ZÁPADEM SLUNCE DO SOBOTNIHO ZÁPADU 

NEDĚLNI MŠE VEDE VĚRNÉ DO ZAHUBY 

Matouš-6-7

O pravém učedníku

21Ne každý, kdo mi říká ‚Pane, Pane‘, vejde do království nebeského; ale ten, kdo činí vůli mého Otce v nebesích.22Mnozí mi řeknou v onen den: ‚Pane, Pane, což jsme ve tvém jménu neprorokovali a ve tvém jménu nevymítali zlé duchy a ve tvém jménu neučinili mnoho mocných činů?‘23A tehdy jim prohlásím: ‚Nikdy jsem vás neznal; jděte ode mne, kdo se dopouštíte nepravosti.‘

Matouš-16-17

11Což nerozumíte, že jsem k vám nemluvil o chlebech? Mějte se na pozoru před kvasem farizeů a saduceů!“12Tehdy pochopili, že jim neřekl, aby se měli na pozoru před kvasem, nýbrž před učením farizeů a saduceů.

Matouš-22-23

Běda zákonikum a Farizeum!!!!

12Kdo se povyšuje, bude ponížen, a kdo se ponižuje, bude povýšen.13Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Zavíráte lidem království nebeské, sami nevcházíte a zabraňujete těm, kdo chtějí vejít.14Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Vyjídáte domy vdov pod záminkou dlouhých modliteb; proto vás postihne tím přísnější soud.15Běda vám, zákoníci a farizeové, pokrytci! Obcházíte moře i zemi, abyste získali jednoho novověrce; a když ho získáte, učiníte z něho syna pekla, dvakrát horšího, než jste sami.16Běda vám, slepí vůdcové! Říkáte: ‚Kdo by přísahal při chrámu, nic to neznamená; ale kdo by přísahal při chrámovém zlatu, je vázán.‘

PŘICHOD JE BLIZKO J.KRISTUS SE BLIŽI 

Mexická sopka Colima chrlila plyn a popel

V západním Mexiku projevil značnou aktivitu vulkán Colima, známý též jako Ohnivá sopka. V pátek večer a v sobotu v dopoledních hodinách měl několik erupcí. Pokaždé vychrlil velké množství plynu a popela do výšky až 2500 metrů.

VICE-Přehled zemětřesení s magnitudou nad 2.5 za posledních 24 h

Zjevení Janovo 6-8

Sedmá pečet a andělé s polnicemi

1A když Beránek rozlomil pečeť sedmou, nastalo na nebi mlčení téměř na půl hodiny.2Potom jsem viděl, jak sedmi andělům, stojícím před Bohem, bylo dáno sedm polnic.3Jiný anděl předstoupil se zlatou kadidelnicí před oltář; bylo mu dáno množství kadidla, aby je s modlitbami všech posvěcených položil na zlatý oltář před trůnem.4A vystoupil dým kadidla spolu s modlitbami posvěcených z ruky anděla před Boží tvář.5Tu vzal anděl kadidelnici, nahrnul do ní oheň z oltáře a vrhl ji dolů na zem; a nastalo burácení, hřímání, blesky a zemětřesení.6A sedm andělů s polnicemi se připravilo, aby začali troubit.

Matouš 24

Předpověd zkázy chrámu

1Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.2On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.