Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

/ #233

2016-12-09 19:08

Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

Redakce AE News přináší informaci o vývoji situace po skandálním výroku europoslance Jaromíra Štětiny, který nedávno v Evropském parlamentu vystoupil s projevem, ve kterém oznámil, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Na tento výrok velmi alergicky reagovala všechna hlavní ruská mainstreamová média, o kauze jsme informovali v článku. Nyní se ukazuje, že celá věc má dohru. Občanský aktivista a externí spolupracovník naší redakce podal trestní oznámení na Jaromíra Štětinu, protože europoslancovy výroky jsou podle jeho názoru už opravdu za hranou a poškozují zájmy České republiky.

VICE-Štětinův výrok v Evropském parlamentu, že EU je válce s Ruskem, vyvolal prudkou reakci a už padlo první trestní oznámení!

VICE-Slovák bojujúci na strane separatistov na Ukrajine

G.SOROS DOTOVAL ROZVRAT NA UKRAJINĚ FUJ!!!

Mnozí z účastníků v Kyjevě je "euromajdan" demonstrace byly členy nevládních organizací Sorosem financované a / nebo byli vyškoleni stejnými NNO v mnoha seminářích a konferencích sponzorovaných Sorose '  International Renaissance Foundation ( IRF ) a jeho jednotlivých institutů Open Society a základy.

IRF, založený a financovaný Soros, chlubí, že to dal,

"Více než jakákoliv jiná organizace dárce" na "demokratické transformace" na Ukrajině.

Výroční zpráva Mezinárodní Renaissance nadace pro rok 2012, poslední dostupné, uvádí, že

"IRF za předpokladu 63 milionů Kč na financování organizací občanské společnosti. - Více než jakákoli jiná dárcovské organizace pracující v této oblasti na Ukrajině" 

Odkaz "UAH" se používá výše odkazuje na Ukrajině hřivny, ukrajinské měny, což je hodnota o 0,11 dolarů v USA, nebo jedenáct centů v americké měně.

Která se promítá do zhruba, 6.700.000 $, které IRF podmínky ukrajinských skupin v roce 2012; Není obrovská suma, ve srovnání s mnoha jinými politickými a sociálními kampaněmi, ale více než jen "významný".V cash-vyhladovělé Ukrajině Soros má dolary jít dlouhou cestu směrem k svádění a kooptovat všechny legitimní politické opozici do Soros schváleného "progresivní" tábora.

VICE-George Soros 'Giant Globalist Stopy v ukrajinském Turmoil