Za vyhlášení místního referenda o umisťování imigrantů v Havířově


Nepřihlášený uživatel

/ #226

2016-12-09 19:05

Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!

Boží mlýny melou pomalu, ale ty „proruské“ melou o poznání rychleji. Před 2 týdny naše redakce AE News přinesla informace o tom, jaké zděšení vyvolal výrok europoslance Jaromíra Štětiny v Evropském parlamentu o tom, že Evropská unie je ve válce s Ruskem. Článek o kauze je zde. Hned druhý den toto citovala všechna ruská mainstreamová média a ruský hlavní televizní kanál Rossija 1 k tomu měl dokonce debatu, kde padala ostrá slova na adresu české vlády, byly navrhovány sankce namířené proti České republice a dokonce se navrhovalo, že zlepšení vztahů s USA by nemělo být reflektováno na ČR a zákaz dovozu potravin a vybraných druhů zboží do Ruska by měl zůstat v platnosti i poté, co Rusko zruší dovozní sankce s ostatními zeměmi EU.

Redakce AE News už tehdy upozorňovala, že europoslanec Jaromír Štětina poškozuje zájmy ČR a dnes tyto naše obavy došly naplnění. Získali jsme exkluzivní informace, že odvysílaná reportáž [1] ruské televize TVC je přímou odezvou na činnost Jaromíra Štětiny proti Ruské federaci. Informaci jsme dostali potvrzenou již ze dvou nezávislých ruských zdrojů. Jak už jsme dříve upozorňovali, ruská média nerozlišují vztahy mezi europoslanci a českou vládou.

VICE-Člověk v tísni doplatil v Doněcku na politické výroky Jaromíra Štětiny v EU proti Rusku a separatistům na Ukrajině. Neziskovka přišla o akreditaci a čelí obvinění ze špionáže. Známe podrobnosti!