Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #1899 ZAVŘI HUBU A SEBE KRITIZUJ UZBEGISTANKO

2016-12-07 16:43

Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!

Nevážená osobo Stehlíková, ano, musím Vás tak neutrálně oslovit, neboť nepociťuji žádnou morální, etickou nebo snad společenskou povinnost Vás oslovit jinak. Nemám totiž nejmenší důvod si Vás jakkoliv vážit či Vás jinak společensky uznávat. Naopak vždy, když se objevíte s nějakým rozhovorem na některých z webových portálů, pak kromě toho, že se mi ježí vlasy na hlavě, se mi také, obrazně řečeno, otevírá kudla  v kapse. Sice bych tu kudlu nikdy proti nikomu nepoužil, ale ve Vašem případě bych na Vás s chutí vychrstnul kýbl Vašich hnusných páchnoucích zvratků, které vyblijete vždy, když někde otevřete svá nevymáchaná ústa.

Jako naturalizovaná Češka, když jste k nám přes tolik Vámi nenáviděné Rusko (kde jste ale úspěšně vystudovala VŠ) přivandrovala z Uzbekistánu a jako taková jste na naše poměry nezvykle brzy, proti běžnému standardu a na úkor jiných (zřejmě díky osobním kontaktům a stykům s Václavem Flaškou Havlem, které přesahovaly jen rámec podání rukou, že?) cca za 5 let získala české občanství a stejně neobyčejně rychle (tedy rovněž nestandardně) se vypracovala mezi VIP, mj. také až na post (neúspěšné) ministryně vlády ČR.  Nicméně, tím jste si také získala nemalou přízeň a významnou pozici mezi havloidy, sluníčkáři a zcela nepochybně i mezi příslušníky Pražské kavárny s.r.o. To Vám také dodnes umožňuje se významně a neomezeně, jak sama říkáte v rámci svobody slova, otevřeně vyjadřovat a kritizovat vše, co svým slepičím mozkem uznáte, že je  hodno kritiky.

VICE-Náplava z Uzbekistánu kritizuje našeho prezidenta Miloše Zemana a chválí ministerstvo vnitra za útvar, který bude od 1. ledna monitorovat tzv. proruské weby!