Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #1896

2016-12-07 13:54

Poznámka : Studenti historie je zřejmé, že politické spojenectví Anglie na jedné straně a Německem na straně druhé, kovaná mezi 1871 a 1898 Otto von Bismarck, co-spiklenec Albert Pike, byl pomocný v přinášení o první světové válce.

 "Druhá světová válka musí být podněcoval s využitím rozdílů mezi fašisty a politickými sionisty. Tato válka musí být dosaženo tak, že nacismus je zničen a že politický sionismus být dostatečně pevné, aby zavedly suverénního státu Izraele v Palestině. Během druhé světové války, mezinárodní komunismus musí stát dostatečně silná, aby vyvážily křesťanstvo, který by byl následně pod kontrolou a držel v šachu až do doby, kdy budeme potřebovat pro konečné sociální katastrofě. " 3

Po této druhé světové války, komunismus byl proveden dostatečně silná, aby začít převzetí slabších vlád.   V roce 1945, na Postupimské konferenci mezi Trumanem, Churchillem a Stalinem, velká část Evropy byl prostě předán do Ruska, a na druhé straně světa, následky války s Japonskem pomáhal zametat příliv komunismu do Číny.

Poznámka : Čtenáři, kteří tvrdí, že pojmy nacismus a sionismus bylo v roce 1871 není známo by si měl uvědomit, že Ilumináti vymysleli oba tyto pohyby. Kromě toho, komunismus jako ideologie, a jako razil frázi, pochází ve Francii během revoluce. V roce 1785 Restif razil frázi čtyři roky dříve, než vypukla revoluce. Restif a Babeuf, podle pořadí, byl ovlivňován Rousseau - stejně jako nejslavnější spiklenec z nich, Adam Weishaupt .

 "Třetí světová válka musí být podněcoval tím, že využívají rozdílů způsobených" Agentur "o" Illuminati "mezi politickými sionisty a vůdci islámského světa.

Válka musí být provedeno takovým způsobem, že islám (muslimský arabský svět) a politický sionismus (Stát Izrael) vzájemně zničit navzájem. Mezitím ostatní národy, znovu rozděleny na tento problém bude nucen bojovat až do bodu úplné fyzické, morální, duchovní a ekonomické vyčerpání.

 Budeme rozpoutat nihilisti a ateisty, a my vyprovokovat impozantní sociální katastrofu, která budou všichni jeho Horror Show jasně národy vliv absolutního ateismu, původ divošství a nejvíce krvavých nepokojů.

Pak všude, budou občané nuceni se bránit proti světové menšině revolucionářů, vyhladí tyto ničitele civilizace a zástupu, rozčarovaný s křesťanstvím, jehož deistický duchové bude od té chvíle se bez kompasu nebo směru, úzkostní za ideál, ale aniž by věděl, kde k tomu, aby svůj obdiv, obdrží pravé světlo skrze univerzální manifestaci čisté doktríny Lucifera, přinesl konečně ve veřejném pohledu.

Tento projev bude mít z obecného reakčního pohybu, který bude následovat po zničení křesťanství a ateismu, a to jak podmanil a vyhlazeny současně. " 4

Od teroristických útoků z 11. září 2001, světové události, a to zejména na Středním východě, vykazují rostoucí neklid a nestabilitu mezi moderního sionismu a arabského světa. To je zcela v souladu s výzvou k třetí světové válce se bojovalo mezi nimi a jejich spojenci na obou stranách.

Tento Třetí světová válka je teprve přijde, a nedávné události nám ukazují, že to není daleko. Zdroj

VICE-Všechny války jsou dobře naplánované Banker Wars ... Včetně WWIII