Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #11941 Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.43 dní, 4 hours, 54 minut

2016-11-20 10:18

DOVOLTE MĚ POSLEDNI SLOVA NEŽ NASTANOU ČASY PÁNĚ!!!!!TĚŽKÉ DNY PRO VŠECHNY NA ZEMI!!!! A KŘEST JAK SE DĚCKO URAŽELO A NADÁVALO MĚ TAK KŘEST SE MUŽE KONAT AJ KDYŽ JE DITĚ MALÉ POKUT JE RODINA ZBOŽNA A JINAČ KŘTIT SE SMI FURT NE ZA ROK ATD JAK SE VÁM LŽE OD FARIZEU V KOSTELECH KŘEST MUŽE KONAT VĚŘICÍ NA TOM CO UVĚŘIL V KRISTA A KŘTY SE MOHOU KONAT BES SOUHLASU VLAD NIKDO NEMUŽE ZAKÁZAT TO PRO CO JSTE NA ZEMI KE SPASE PŘEDURČENI NEŽ PŘIJDE SOUŽENI A ZLÉ ČASY KŘTY SE MUŽOU KONAT VŽDY A KDYKOLIV A KDEKOLIV NEZÁLEŽI NA VĚKU ČLOVĚKA!!!!!ALE NA VÍŘE!!!

Skutky-22-16
Přede všemi lidmi mu budeš svědkem toho, co jsi viděl a slyšel. 16Na co ještě čekáš? Vstaň, pokřti se, smyj své hříchy a vzývej jeho jméno!‘

43 dní, 4 hours, 54 minutes do 31.12. 2016.KONEC MILOSTI BOŽÍ LIDÉ NEUČINILY POKÁNI A NEPROSILI O ZÁCHRANU A SMYTÍ CHŘICHU JEN HRSTKA TAK UČINILA BLAZE JÍ

Jan-3
Kdo přichází shůry, je nade všechny; kdo je ze země, je pozemský a mluví pozemské věci.
Ten, který přišel z nebe, je nade všechny. 32Svědčí o tom, co viděl a slyšel, ale jeho svědectví nikdo nepřijímá.

Galatským 1,6-10-KORÁN NÉNI NIC JINÉHO NEŽ LEŽ A HNUJ SATANA NEVĚŘTE CO CTI DEMONY TO SAME ŠAMANIZMUS CTI DEMONY A DALAJLÁMA CTI DEMONY ATD JINÉ EVANGELIUM NEEXISTUJE JEN TO BOŽÍ A NIKDY BYCH NECTIL TO CO JE SPOLČENO S MAGII ČERNOU!!!! 

6Divím se, že se od toho, který vás povolal milostí Kristovou, tak rychle odvracíte k jinému evangeliu.7Jiné evangelium ovšem není; jsou jen někteří lidé, kteří vás zneklidňují a chtějí evangelium Kristovo obrátit v pravý opak.8Ale i kdybychom my nebo sám anděl z nebe přišel hlásat jiné evangelium než to, které jsme vám zvěstovali, budiž proklet!9Jak jsem právě řekl, a znovu to opakuji: Jestliže vám někdo hlásá jiné evangelium než to, které jste přijali, budiž proklet!10Jde mi o přízeň u lidí, anebo u Boha? Snažím se zalíbit lidem? Kdybych se stále ještě chtěl líbit lidem, nebyl bych služebníkem Kristovým.

Bědy na zemi tresty FARIZEU poddanich Nedelni mši ke cti Satana!!!!

J.Zjeveni 17:10

6 jich padlo 2 dojdou trestu!!!!

Papež Jan Pavel II. zemřel. Úmrtí 84letého Svatého otce oznámil Vatikán. Papežův zdravotní stav byl od pátku velmi vážný. V sobotu postupně ztrácel vědomí. Navíc dostal vysokou horečku. Polák Karol Wojtyla vedl římskokatolickou církev od roku 1978.

J.Zjeveni 17,10:11:18

se dne 24. BŘEZNA 2016 20:44

‚Přemýšlí o smrti.‘ Bývalý papež Benedikt XVI. pomalu umírá, řekl jeho tajemník (P.František-šelma beda těm co pokleknou Zjevení Janovo 13-14)

(666-Satanska koruna Tiara napis dole na koruně předek (Vicarius Filií Dei) a znaky (Amberla Korporeisen-červené křiže tyhle křiže mel aji Hitler na sobě)

Zde dalši dukaz že slova Boži sou pravdivé už aj falešni mesiaši chodi po zemi ten pravej přijde brzy a ten kdoví jaky bude jeho přichod 

Ruský policista se prohlásil Kristem, na Sibiři řídí Sluneční město

SERIÁL7. srpna 2016  17:53
 
Ježíš Kristus žije a na Sibiři vede komunitu pěti tisíc vegetariánů. Kdo nevěří, ať tam běží - utopii bývalého dopravního policisty Sergeje Toropa najde pár hodin jízdy od Krasnojarsku. Jeho příběh vám přiblíží další díl seriálu Sekty, kulty, mesiáši.

Zdroj: FALEŠNY MESIAŠ A KRISTUS NÁS PŘEDNIMA VARUJE V MATOUŠI 24

Matouš 24

Když Ježíš vyšel z chrámu a odcházel odtud, přistoupili k němu učedníci a ukazovali mu na chrámové stavby.On však jim řekl: „Vidíte toto všechno? Amen, pravím vám, že tu nezůstane kámen na kameni, všecko bude rozmetáno.“Když seděl na Olivové hoře a byli sami, přistoupili k němu učedníci a řekli: „Pověz nám, kdy to nastane a jaké bude znamení tvého příchodu a skonání věku!“Ježíš jim odpověděl: „Mějte se na pozoru, aby vás někdo nesvedl.Neboť mnozí přijdou v mém jménu a budou říkat ‚já jsem Mesiáš ‘ a svedou mnohé.

 

DUKAZ BOŽIHO SLOVA

Pohroma v roku 2011 vody se obratili v krev
Vody v řekách a jezerech se od roku 2011 v řadách zemí po celém světě (Afrika, Francie, Čína, USA, Indie, Rusko…) mění v červenou. Lidé přesně neví, co to způsobuje. Někdo říká, že je to květ řasy. Jak ale v ledové vodě může kvést řasa? To je pochopitelně nesmysl, to jsou jen satanovy (dokonalé) lži. Je to Boží znamení – znamení toho, že žijeme v posledních časech. Konec světa (druhý příchod Ježíše) se nezadržitelně blíží!

 

Zjevení 8,8-9: „Zatroubil druhý anděl; a jakoby mohutná hora hořící ohněm byla vržena do moře. Třetina moře se obrátila v krev a zahynula třetina mořských tvorů a byla zničena třetina lodí.“

 

Zabiti doktrinou IS a v ty dny nový zakon falešné naboženství Korán!!!!a Pohany!!!
1. Tesalonickým 4,16: „Zazní povel, hlas archanděla a zvuk Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe, a ti, kdo zemřeli v Kristu, vstanou nejdříve.“

PLANUJE SE ZAVÁDĚNI NA ZEMI RFID totalita!!!!Z,Janovo 12-13

Samozřejmě, jako se všemi zařízeními pro sledování soukromí-napadat, vláda bude tvrdit, že sledování vás je "pro vaše dobro."ale je to lež bude to k otrocvi moc nebudete chodit na pořby nikam budete otročeni doma!!!!!

Můžete očekávat, že Z.JANOVO-RFID čip implantovat na paži, také obsahuje celou anamnézu. Takže pokaždé, když projít blízko RFID čtečkou při kontrolované vládou objektu (letiště, školy, mezistátních mýtného a podobně), celá vaše anamnéza lze snímat a hodnocena z různých metrik. V kombinaci s analýzu krve čipových implantátů to by dát vynucování zdravotnické orgány způsob, jak najít a zatknout "nebezpečné" lidí - například lidí, kteří nejsou berou dost antidepresiva, např. Nebo lidé, kteří vykazují známky konzumace bylinných přípravků.

Všichni tito lidé mohli být vypátral, zatčen a pak nuceni konzumovat léky před tím, než jsou uvolněny zpět do veřejnosti.

TO ČEKÁ EVROPU PO VOLBÁCH Prezidenta ČR takže Zeman vyhraje zase bude zvolen Demokraticky!!!!tak jak Trump včele samé Demokraty a vlastence

Mt 10:34-40: „Nemyslete si, že jsem přišel uvést na zem pokoj; nepřišel jsem uvést pokoj, ale meč. Neboť jsem přišel postavit člověka proti jeho otci, dceru proti její matce a snachu proti její tchyni a nepřáteli člověka budou členové jeho domácnosti. Kdo má rád otce nebo matku víc než mne, není mne hoden; a kdo má rád syna nebo dceru víc než mne, není mne hoden. A kdo jde za mnou a nebere svůj kříž, není mne hoden. Kdo nalezne svou duši, ztratí ji; a kdo ztratí svou duši kvůli mně, nalezne ji.“ „Kdo přijímá vás, přijímá mne; a kdo přijímá mne, přijímá toho, který mne poslal“

FAKTA BIBLE slova se plní VICE-#USA People's Reaction When Donald Trump win This Election #2016

DNY KONCE A SATANSKÉ VLÁDY A TYRANIE BĚDA TĚM CO POKLEKNOU 

2. Tesalonickým 2: 4
Ten se postaví na odpor a povýší se přes všechno, co se nazývá Bůh, nebo je uctíván, tak že on dá sebe v Božím chrámu, prohlásí se za Boha.

Černá socha, která Vatikán tvrzení je apoštol Petr, před obvazem vykonané kněží.

Král Tyru byl oceněn tímto způsobem, Lucifer.

 Ezekiel 28: 12-15
: "Lidský synu, zabírají žalozpěv o králi Týru a řekni mu:
" To je to, co Panovník Hospodin říká:
"" Byl jsi pečetí dokonalosti, plný moudrosti a dokonalé kráse

Celý Petrův teologie je založena na falšování jak pravé víry a historie. 

Peter není náhrada Ježíše na Zemi. Peter apoštol není skála naší víry. Ježíš je Mesiáš je skála naší víry.
Duch svatý je výměna Ježíše na Zemi, a je k dispozici všem věřícím.

Zjevení Janovo 13-147Volal mocným hlasem: „Bojte se Boha a vzdejte mu čest, neboť nastala hodina jeho soudu; poklekněte před tím, kdo učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.“8Za ním letěl druhý anděl a volal: „Padl, padl veliký Babylón, který opojil všechny národy svým smilstvím a dal jim pít z poháru hněvu.“9Za nimi letěl třetí anděl a volal mocným hlasem: „Kdo kleká před šelmou a před její sochou, kdo přijímá její cejch na čelo či na ruku,10bude pít víno Božího rozhorlení, které Bůh nalévá neředěné do číše svého hněvu; a bude mučen ohněm a sírou před svatými anděly a před Beránkem.11A jeho muka neuhasnou na věky věků a dnem ani nocí nedojde pokoje ten, kdo kleká před šelmou a jejím obrazem a nechal si vtisknout její jméno.12Zde se ukáže vytrvalost svatých, kteří zachovávají Boží přikázání a věrnost Ježíši.“

Lucifer a P.František nasledovnik ktery zemře dne J.Zjeveni 17,11:18