Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nekorektně

/ #11940 Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska

2016-11-20 09:48

Poslední statistiky ukazují, že přes tři čtvrtiny veškerého populačního růstu Švédska je zapříčiněno migrací. V reakci na tyto zprávy ekonomický tiskový mluvčí Švédských demokratů Oscar Sjöstedt prohlásil, že již ani uzavření hranic není dostatečně silným opatřením, píše americký Breitbart. Aktivistka mluví o hrozbě občanské války.

Oscar Sjöstedt prohlásil, že mimo uzavření hranic by Švédsko mělo začít odesílat ze země pryč více migrantů, než do Švédska přichází, a tím vytvořit efekt „negativní imigrace“. Jeho návrh zazněl v rozhovoru, který se objevil na stranické internetové televizi. „Prvním krokem samozřejmě musí být co největší snížení počtu přijímaných uprchlíků,“ podtrhl během rozhovoru.

Mezinárodně proslulá aktivistka a novinářka z již citované WND Pamela Geller prohlásila, že „švédská vláda již v podstatě ztratila kontrolu nad svým vlastním územím“. „Ty zóny, kam se nikdo neodvažuje vydat, navzdory neochotě mainstreamových médií o nich hovořit existují. Jedná se o zóny, ve kterých muslimové respektují jen právo šaría,“ uvedla.

Geller se dokonce obává propuknutí občanské války ve Švédsku. „Jestliže si švédští občané brzy neuvědomí, co se v zemi děje, bude jim brzy hrozit zotročení a islamizace,“ napsala aktivistka.

Navzdory současné situaci podle WND švédská politická elita nevykazuje žádné znaky toho, že by se svůj přístup k uprchlíkům chystala změnit. Bývalý ministerský předseda Fredrik Reinfeldt nedávno vyvrátil tvrzení o tom, že je Švédsko na hranici kolapsu.

„Jestliže Švédsko kolabuje a nic nefunguje, jakými slovy lze popsat aktuální situaci v Sýrii?“ otázal se politik.