Studentský manifest k 17. listopadu 2016

Jiří

/ #46 Jiří

2016-11-19 01:35

Demokraciji nemáme již 27 let. Lze to vidět i na tom, jak moc se nám daří žít v klidu. Porodnost z 2,4 na 1,3. Diktát z Bruselu, jako děti jsme byly bití romy a nesměly jsme o tom mluvit, protože všechno bylo rasismus. Milióny občanů v emigraci.

Spousta lidí by i do Ruska rádo odcestovalo, ale díky té vaší propagandě, například tvrdit, že Rusko neporazilo nacisty i když mělo přes 25 000 000 obětí je zhovadilost a díky tomu nás nemají rádi.

Možná by bylo lepší, kdybyste se zeptali svých rodičů, jak to všechno bylo. Řekli jím aby hodili svou pýchu stranou, aby se nabáli vám věci říct po pravdě, že se ve škole neprofláknete, aby pak museli řešit potíže se správními orgány. 

Jinak na základě nové doby vás mají správní orgány plné zuby, takže počítejte s tím, že naposledy, když jste jeli na Václaváku 17. listopadu to vaše fotbalové utkání, jste uvrhli republiku do stálého chaosu, ve kterém se většině lidí už ani nechce žít. Jen za poslední rok mi odešlo mimo republiku v rodině dva lidi a z přátel 3 lidi. 

Není nic příjemného chodit do práce, táhnout na zádech romy a ještě vás. Nesmíte se pak divit, že si to lidé v usa uvědomili a volili Trumpa.