Odvolat ministra Daniela Hermana


Nepřihlášený uživatel

/ #1172 Arabské jaro PODVOD NA LIDSKA PRÁVA

2016-11-12 12:53

Arabské jaro

by bylo téměř čtyři měsíce po začátku takzvaný "Arabské jaro" Před firemních sdělovacích prostředků by se přiznat, že USA byl za povstání a že jsou něco jiného než "spontánní" nebo "domácí. "

V dubnu 2011 článku publikovaném v New York Times s názvem " VICE-Americké Skupiny pomohl pěstovat arabské povstání ," bylo uvedeno:

"Řada skupin a jednotlivců přímo zapojených do vzpour a reformy zametání region, včetně 6.dubna hnutí mládeže v Egyptě, Bahrajnu Centra pro lidská práva a grass-roots aktivisty jako Entsar Qadhi, vedoucí mládeže v Jemenu, přijatý školení a financování ze skupin, jako je Mezinárodní republikánský institut, Národní demokratickou ústavu a Freedom House, neziskové organizace pro lidská práva se sídlem ve Washingtonu. "

Tento článek by také přidat, pokud jde o americkou National Endowment for Democracy (NED):

"Republikánský a demokratické ústavy jsou volně přidružený k republikánských a demokratických stran. Byly vytvořeny Kongresu a jsou financovány prostřednictvím National Endowment for Democracy, který byl zřízen v roce 1983 na kanál granty na podporu demokracie v rozvojových zemích.

Národní nadace obdrží asi 100 milionů $ ročně z Kongresu. Freedom House také získává většinu svých peněz z americké vlády, především z ministerstva zahraničí. "

George Soros a jeho VICE-Open Society Institute také hrál hlavní roli v rozvíjejícím se neklidu.

Soros, kromě plně podporuje mnoho nevládních organizací v tandemu s NED a amerického ministerstva zahraničí, také financoval opoziční skupiny pracující v dostatečném předstihu, aby produkovat nové "ústavy" pro zhroucených států.

VICE-Soros odsouzení za trestný čin odhaluje "lidská práva" podvod