Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11675

2016-11-05 12:38

Proto nesmyslna invaze Uprchliku co jim nic nehrozi do Evropy na Luciferský zákon a falešnou víru tak vše dává smysl chcou nás před vytržením do království nebeského RFIDčipovat a omamit jedy GMO a Chemtrails ten ma vznik Astmatu u lidí se slabou imunitou kvuli Chemtrailu ktery oslabuje Duši a Mysl Národu proto nemužou přejit lidi do fáze klidu a blaha a poznat Boha a Krista furt jste v depresich a v manipulačnim procesu Lucifera 

Jak je sionistický cílem Judaization světa právě přinesl?

Jednoduše řečeno, to je děláno křesťanskými ministrů, z nejznámějších televizních evangelistů dolů na kazatele ve svém rodném městě, který je skrytý sionista nebo kteří prostřednictvím úmyslného propastné neznalosti si pořád myslí, že anti-Christ sionistický je jedním z boží vyvolený národ . Oni jsou opravdu aktivní podněcovatelé pro Lucifer povstání k Jehovovi-Bohu .

Jste začínal chápat, proč je důležité, abyste pochopili různé rodokmeny národů země v souvislosti s tím, co říká Bible o nich? Jak budete rozumět hru, pokud nemůžete identifikovat aktéry?

A Já si furt řikal proč Izrael čeka na J.Krista přichod a proč je na evropany udělan NWO puč pomocí Uprchlíku a proč Kazatelé a Apoštolové zvěstujou Boži pravdu a Kristovu všem národum co má přijit a co nás čeká

Nový světový řád s jeho kapitálem v Jeruzalémě

Sionistický New World Order byl navržen tak, aby všechny národy světa v rámci systému světového práva. Slyšel jsi prezident Bush zmínil tuto "světovou zákon" na svých nedávných projevech k americkému lidu.

Tento svět zákon bude být "právo admirality" (které již zahájených v této zemi, jen o všech common law je pryč), podle kterého náš účet práv budou zrušeny.

Budete přestane být občané Spojených států amerických, ale osoby, subjekty nebo jednotlivci, kteří jsou léčeni ve stejném stavu a konání jako ti, kteří jsou obtěžováni na Internal Revenue Service. Inc ., Který je skrytý aplikací z admirality práva na základě předpokládané nebo skutečné smlouvy, které jste dobrovolně svůj vlastní do nevědomky.

Klamáni Luciferem vlci v rouše Beránčím 

Mohlo by to nikdy nebyla podezření, že pojmy politického sionismu by přišel ovládat tah liberální, stejně jako takzvané základní křesťanství. To je přes tuto konverzi sionistické aktivitě, že křesťané jsou klamáni do podezření, že nový světový řád má být zřízen v Jeruzalémě , je vůle Boží na Zemi.

 VICE-Kdo jsou skutečné Izraelité ?