Odvolat ministra Daniela Hermana

ShabbaTot

/ #1042 Re: Re: Re: Re:

2016-11-05 06:25

#1017: - Re: Re: Re:  

 jenže vy estébácká bando nejste žádní slušní lidé,ale skažené a do morku kostí prohnilé  svině ,které zesměšňují oběti války .

Vy mě tady nebudete kázat o morálce,díky vám se náš pan prezident totálně odkopal v očích západního světa,jen si po sobě přečtěte co sem píšete za špínu a toto jsou přívrženci našeho pana prezidenta....?

Pomlouváte hrdiny protifašistického odboje,vyhrožujete provazem a popravama.bombama...jen si najděte co jste sem napsali,číst snad umíte ?

Podívejte kolik tady máte podpisů !?

 

3X méně jak v Týden občanské neposlušnosti.)))))))))))

To abyjste věděli jak národ uvažuje a co si myslí .

Pana Brady nechte napokoji,ani se mu nedivím že sem již nepřijede,ten zůstane v Kanadě a jestli někdy ještě vycestuje někam do normálního a slušného světa,kde jsou super vzdělaní a lidi na úrovni,tak jedině do Israele.

Tam bude mezi svejma a hlavně mezi slušnejma lidma,já tady s váma dizkuzi nepovedu,jste předem naprogramovaní Boti bez rozumu a své vůle.

A já ShabbaTot také pojedu do Israele a v rámci možností podpořím israelskou ekonomiku pitím piva ,turistikou a dobrým jídlem.A to je narozdíl od vašeho plkání alespoň počin .

Jinak co se týče našeho pana prezidenta,tak především díky vám,co zde vyvoláváte nenávist proti obětem holokaustu ,jej volit nebudu.Budu volit knížete jestli bude kandidovat.

Narozdíl od vás ale nejsem mstivej člověk a nebudu vystupovat proti panu panu Zemanovi..pořád ve mě ještě vyvolává takový ten příjemný pocit člověka z lidu a něco mě říká,že byjsem si s  ním v hospodě docela dobře rozuměl.

Protože člověk,který má rád české pivo a Becherovku a neodepře si cigaretku, nemůže být v jádru špatný...no