Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

WikiLeaks Preess

/ #11654 WikiLeaks odkryti H.clintonové obvinění s Korupce

2016-11-04 10:15

 

FBI: Soukromý server Clintonové byl hacknutý nejméně pětkrát. Vyšetřování nadace Billa a Hillary skončí zřejmě obviněním z korupce!

Televize FOX News a její moderátor Bret Baier uveřejnili nejnovější podrobnosti od FBI, která už více než rok vyšetřuje rodinnou nadaci Clintonových, The Clinton Foundation. Z průběhu vyšetřování, které se podle slov FBI blíží ke konci právě v těchto dnech, vyplývá prakticky jednoznačně, že FBI vznese oficiální obvinění proti nadaci a jejím jednatelům, tzn. proti manželům Clintonovým. Je to velmi pravděpodobné, uvedl televizi FOX News zdroj z FBI [1]. Schyluje se tady k neuvěřitelnému skandálu. Pokud by Hillary Clinton byla opravdu zvolena prezidentkou, stala by se prvním prezidentem v historii, který bude čelit během své funkce kriminálnímu vyšetřování. A ta obvinění jsou opravdu závažná. Prvním obviněním bude korupce. Emaily a dokumenty, které FBI posbírala ze zařízení spolupracovníků Hillary, zcela jasně odhalují, že Hillary Clinton v době, kdy byla ministryní zahraničí, zneužívala svoji funkci pro získávání prostředků od dárců své nadace, ale především používala nadaci jako pračku na peníze, na úplatky. Server byl také nejméně 5x hacknutý, uvedla FBI.

VICE-FBI: Soukromý server Clintonové byl hacknutý nejméně pětkrát. Vyšetřování nadace Billa a Hillary skončí zřejmě obviněním z korupce!

WikiLeaks

VICE-RELEASE: The Podesta Emails Part 28 – DoJ/FBI/Huma special