Petice na podporu ústavní stížnosti proti inkluzi


Nepřihlášený uživatel

/ #205

2016-10-29 15:04

S "inkluzí", tak jak je v ČR zaváděna v platnost a uváděna do škol nesouhlasíme a souhlasit nemůžeme.
Inkluze ve skutečnosti znamená úplně něco jiného: Vyzdvihnout mimořádné schopnosti každého určitého žáka a v tom ostatním ho dotáhnout na minimum nezbytně nutné pro jeho vzdělání a plnohodnotný život a řádné začlenění do společnosti. K tomu je nutný stav žáků ve třídě maximálně 12 (slovy:dvanáct).
Ne nácpání všech cikánů s průměrným IQ 80, kteří se doposud vzdělávali ve speciálních (zvláštních) školách do běžných základních škol.
Vzdělávání všech dětí bude pak stejné, jak bude stačit ten nejslabší a nejpomalejší žák!!!
NE!!! NE INKLUZI, tak, jak je zaváděna v ČR!!!!
Kde se pak budou vzdělávat děti mocných a politických vedoucích představitelů??? No přece v SOUKROMÝCH základních školách! V loňském roce jich jen ve Středočeském kraji vzniklo cca 13, letos už přes 100 !!!! Také proto NEBUDOU učitelé ani základní školy placené PODLE POČTU ŽÁKů, ale podle počtu odučených hodin!!!! Tak to nechala uzákonit naše milá ministryně školství!!! Pro koho??? Pro NAŠE dětí???? Nikoli, pro děti vládních a politických představitelů - protože normální pracující NEBUDOU mít peníze na poplatky v soukromých školách!!! A to je ten účel!!! Ten plebs, cikánský i jiný, nacpat dohromady, pak víc zbude na dětičky ministrů a ministerských předsedů apod.