Odvolat ministra Daniela Hermana


Nepřihlášený uživatel

/ #182

2016-10-24 22:53

Vážení čeští vlastenci a občané,

nezapomeňte, že žijeme v parlamentní demokracii, která je rafinovanou diktaturou zločinné a vražedné americko-židovské KFO (Kriminální Finanční Oligarchie) prostřednictvím jejich psychopatických loutkových divadélek zkorumpovaných a arogantních politiků.

Pokud tato rafinovaná diktatura přestane fungovat, tak si ti američtí zločinní a vražední imperialisté instalují přímou fašistickou diktaturu. Známe to již v 80 státech od II. světové války. Naposledy na Ukrajině.

To Vám píše Ing. Josef Rak, MBA, řadový a bezprávný člen ČSSD na Praze 11, ovládané mafiánskými strukturami a řízené "českou?" zločinnou a zrádnou bandou primitivních zrádců, zlodějů, tunelářů, humanitárních bombardérů a prolhaných pravdoláskařů, agentů a řiťoalpinistů (prdelolezců) zločinné a vražedné americko-židovské KFO.

Tato banda havloidních fašounů pod vedením té jejich zrádné, prodejné bezcharakterní, amorální, zlodějské a prolhané ERZSVINĚ PRAVDOLÁSKAŘSKÉ, která nám špiní svým jménem naše pražské Ruzyňské letiště vytvořila z naší vlasti Protektorát zločinných a vražedných amerických imperialistů, Czech Republic.

V Praze se ta psychopatická loutková divadélka přetlačují u řiti homosexuálního protektora (pardón, velvyslance USA) Andrew Schapira a na školeních a instrukcích v USA se přetlačují u kundy té balkánské řeznice Madeleine Albrightové.

Pokud chcete diskutovat, tak Vám posílám svůj mail: josef.rak@centrum.cz