Za ponechání údaje o hlavním městě Izraele ve školním atlase


Nepřihlášený uživatel

/ #233 Zeď nářků není židovská, odhlasovalo UNESCO

2016-10-14 19:35

Organizace Spojených národů pro výchovu, vědu a kulturu (UNESCO) ve čtvrtek schválila rezoluci, ve které pomíjí židovské vazby na Chrámovou horu a Zeď nářků v Jeruzalémě. V Izraeli vyvolal tento krok obrovskou vlnu pobouření. Podle židovského státu jde o antisemitské a absurdní rozhodnutí, napsal list The Times of Israel. Palestinské ministerstvo zahraničí krok UNESCO uvítalo.

UNESCO je OSN. Doslovně: Organizace OSN pro vzdělání, vědu a kulturu  (anglicky United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, UNESCO). A jelikož OSN je dávno infiltrováno muslimskými elitami (výbor OSN pro lidská práva, výbor OSN pro migraci), tak teď přišla na řadu další "divize" UNESCO.

Je to cílený útok na židovskou jedinečnost, kulturu a náboženství. Tak jak je cílem likvidace křestanské Evropy, je cílem likvidace židovského Izraele a jejich nahrazení želatinovou hnědou a ovladatelnou rasou. Jsme v tom na jedné lodi, a proto je potřeba podpořit Izrael. Ale to bychom nesměli mít v čele Socbotku, který se za ČR zdržel hlasování. Ostuda...

Komu není lhostejno, co se v Izraeli děje, podepište, prosím, následující petici:

http://www.petice24.com/petice_proti_rezoluci_upirajici_izraeli_pravo_na_ze_nak