Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Kazatel

/ #10873 NWO V ČR V PLNÉ PARÁDĚ

2016-08-26 03:45

Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe!

O víkendu v neděli nad ránem proběhla v Benešově rvačka. Tři cizinci napadli dvě dívky ve věku 22 let a jednoho muže. Tato zdánlivě bezvýznamná informace by si normálně nezasloužila pozornost médií, protože takových konfliktů o víkendech probíhá spousta po celé republice, koneckonců, páteční a sobotní zábavy, tancovačky a diskotéky na vesnicích a malých městech mají svůj svéráz. V tomto případě ale došlo k něčemu výjimečnému. O rvačce ihned informovala většina mainstreamových serverů a začaly se dít věci. S neuvěřitelnou rychlostí totiž už v pondělí soud v Benešově cizince vyhostil ve zkráceném řízení, aniž by ovšem uvedl jejich národnost 1 . Za normálních okolností vyhošťování cizinců ze země trvá několik týdnů a v případě, kdy dotyční spáchají trestný čin ublížení na zdraví, tak se kromě vyhoštění čeká i na konec trestního řízení. Tady v tomto případě je ale všechno jinak. Útočníci byli v tichosti vyhoštěni druhý den po incidentu, hned jak v pondělí otevřel soud své úřední hodiny. Ta rychlost!

VICE-Evropský uprchlický krize - Anatomie jen zamaskovaná

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" bylo zmanipulované od začátku do konce

VICE-Český stát v tichosti a bleskurychle vyhostil tři mladíky po rvačce v Benešově, aniž by sdělil jejich národnost. My ji ale známe!