Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #10805

2016-08-16 15:33

Kdo je Obama?

Politická lhář a válečný zločinec. Obamovy skriptované projevy jsou šikmé zkreslení. Realities se obrátil vzhůru nohama. Válečnými událostmi jsou ohlašoval jako mír-dělat operace ... Paradoxní je, že text 14. září 2001 Congressional rozlišením (viz výše) nevylučuje soudní řízení a vyšetřování trestné činnosti namířené proti sponzorů US-NATO mezinárodního terorismu, včetně prezidenta Obama, který využili tragické události 9/11 jako záminku k vedení,

"Válka bez hranic" v rámci humanitární hlavičkou "globální válka proti terorismu" (GWOT).

 Obama proti Romney

. Ve volební kampani protivníka Barack Obama Mitt Romney, Osama a "hrozba Al-Káidy" bude "v první řadě" S podporou pečlivě budovaný kampaní pro styk s veřejností, každý z prezidentských kandidátů bude prezentovat - v říši svět čiré ​​fantazie - jejich "Al-Káida Global válka s terorismem platforma" americkému lidu. V tomto rituálu, Al-Káida se stává ústředním tématem v této kampaně; budou vhodně side-přistoupil všechna reálná hlavní problémy, včetně hospodářské krize, chudoba v Americe a devastations války. Obamův projev 1. května:VICE-Kdo byl Usáma? - Kdo je Obama ?

 

Ve hře falešné teroristické skupiny zasadil do země agitovat vlády na místě tato metoda projevily jako obyčejný.Spolu s al-Káidy vynálezu , VICE-Usáma bin Ládin byl cvičen CIA a pracoval pro ně jako operativní. V roce 2008Milt Bearden řekl Dan Rather, že "mýtus Usámy bin Ládina" byla vytvořena americkou vládou.

 VICE-Obama Používa CIA financovaných z al-Kájdy útokov v Jemene, aby určil, stav národnej núdze