Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

WTCH/03UK

/ #10787 Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu!

2016-08-13 08:00

VIDEO: Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu! [CZ Titulky]

Donald Trump pokračuje ve tvrdé volební kampani a přidává plyn. Před shromážděním svých příznivců na volebním setkání ve Fort Lauderdale na Floridě tvrdě zaútočil na současného prezidenta Baracka Obamu a také na Hillary Clinton. Tu navíc označil za zkorumpovanou. Vůbec nejostřejší výroky Donalda Trumpa, které v podstatě kopírují informace zpravodajské alternativy v USA i v Evropě, včetně těch, o kterých píšeme na našem serveru. Islámský stát je projektem „splinter group“ okolo amerických válečných jestřábů a neoconů. S výrokem Donalda Trumpa lze souhlasit, snad jenom by bylo dobré dodat, že Barack Obama není zakladatelem ISIL v přímém slova smyslu (na rozdíl od Hillary), ale pouze ideovým spolupachatelem vojenského vnitřního rozvratu v Sýrii. Byl to právě Obama, který podpořil projekt výcviku úmírněných rebelů v Sýrii, kterým navíc byly dodány zbraně, nejen z USA, ale i ze členských států NATO a v neposlední řadě z České republiky.

Zbraně ze skladů armád NATO proudí teroristům do Sýrie přes Ukrajinu

Projekt FSA (Free Syrian Army) ovšem selhal na celé čáře, protože většina vycvičených dobrovolníků buď dezertovala, anebo i se zbraněmi přešli na stranu teroristů, ISILu a fronty Al-Nusrá, což je odnož Al-Kajdy v Sýrii, operativní křídlo americké tajné služby CIA. Právě Fronta Al-Nusrá požadovala pro svoji výzbroj zbraně sovětské výroby, takže tato teroristická skupina je vybavena celým arzenálem, který původně patřil armádám Varšavské smlouvy. Zbraně z Evropy a ze zemí NATO proudí do Sýrie přes Ukrajinu. V České republice se zbraně nechají úředně zmizet (zinscenuje se např. výbuch napůl prázdného muničního skladu) a výzbroj se převeze na Ukrajinu. V Polsku se to řeší jinak. Tam se zbraně „odepisují“ administrativně jako nezpůsobilé k použití kvůli korozi. Přitom zbraně jsou naprosto v pořádku. Tyto manipulace probíhají za plného souhlasu armád a generálních štábů uvnitř NATO. Ruská televize už několikrát ukazovala zadržené polské zbraně na Donbasu, které byly uložené v bednách s polskými nápisy „Części mechaniczne“ (strojní součástky).

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

VICE-VIDEO: Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu! [CZ Titulky]