Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#10776

2016-08-12 11:58

Budem chidaci kdyz vystoupime
Phar Lap

#10777 Re:

2016-08-12 14:05

#10776: -  

 Vysvětluj to zdejšímu pivnímu dobytku kterému stačí Ovar na Hradě, jitrnice na talíři a rovná bída pro všechny. Komunističtí a nacističtí trotli podepsaní pod peticí tohle nikdy nepochopí, mají v hlavě kundu stejně jako jejich idol Ovar. 


Nepřihlášený uživatel

#10778

2016-08-12 15:45

Dnes už je pozdě. Islám již pomalu zvítězil. Jedině samostatnost a nezávislost na Merkel a EU slaboduchů nám snad umožní přežít.
666

#10779 Re: Re:

2016-08-12 15:51

#10777: Phar Lap - Re:  

 Pane LAP. Mněl by jste, i přes Vaši zřejmou duševní nemoc, volit slova. Urážet lidi může jen ubožák. Ale všimněte si, že pan prezident vždy celkem přesně predikoval vývoj. Možná, že mám masnou hubu, ale také 2 VŠ a doktorát na Cambridge. Vy máte pouze v hlavě hovno a vidíte, také se Vám nesměji.


Nepřihlášený uživatel

#10780 Re: Re:

2016-08-12 16:56

#10777: Phar Lap - Re:  

 Jednou na Tebe dojde !!! ... Na každú opicu, má Pán Bůh palicu, Phare Lape !

WTCH/03UK
Nepřihlášený uživatel

#10781 Hrozba německých poslanců Evropského parlamentu uvalit sankce na země nesolidární s EU,

2016-08-13 06:49

Hrozba německých poslanců Evropského parlamentu uvalit sankce na země nesolidární s EU, která zazněla z úst předsedkyně výboru pro rozpočtovou kontrolu I. Gressleové a místopředsedy Evropského parlamentu A. Lambsdorfa, není ničím novým. Může mít tentokrát reálné následky?

A v případě realizace těchto hrozeb kdo zradí jako první Visegrádskou solidaritu v otázce závazných kvót pro migranty — Polsko, Česko, Slovensko, nebo Maďarsko?

vice-Slovensko podalo u soudu žalobu kvůli kvótám EU na přerozdělování migrantů

Jedna země Visegrádské skupiny,Slovensko, už podala Evropskému soudu stížnost s požadavkem zrušit rozhodnutí o závazných kvótách. Proti nucenému přijetí uprchlíků protestují také partneři Bratislavy z V4. Zvláštní „hřích" proti evropskému právu spáchalo Polsko, které uskutečnilo reformu omezující pravomoc Ústavního soudu.
 
WTCH/03UK

#10782

2016-08-13 07:01

Jak ovlivní brexit podzimní regionální volby v Česku? Nebude to porážka kurzu na evropskou integraci a budoucí členství České republiky v eurozóně? Vyhraje ten, kdo v těchto volbách vsadil na antiislámskou kartu? Na tyto otázky odpoví v interview pro Sputnik předseda ČSSD v Ústeckém kraji, poslanec Jaroslav Foldyna.

Jaroslav Foldyna: Já si myslím, že krajské volby jsou o jiných problémech, než je migrace. Migrace je jistě téma společenské, všechny to zajímá, ale v krajských volbách je to okrajové téma, a v mém Ústeckém kraji, kde je vysoká nezaměstnanost, docela problémová sociální stabilita, tak to téma je úplně někde jinde. U nás je tématem cena práce. Lidé tady dostávají za stejnou práci jako v jiných krajích méně peněz. Ústecký kraj má největší problémy s nezaměstnaností, největší problémy v sociální sféře. To znamená, že je tu velké napětí mezi obyvatelstvem, je tu velká koncentrace lidi romského původu, kteří jsou prostě většinou na dávkách sociálních. To znamená, že existují problémy, mnohem horší, než migrace. Ale jsou tu subjekty 23 politických stran, které kandiduji, některé ve svém programu mají antimuslimskou. antiimigrační tematiku. A tady je (opakuji) problém ceny práce. Proč lidé v Ústeckém kraji dostávají méně peněz za stejnou práci, než v Praze, ve středních Čechách, v Plzni?

VICE-PODZIMNI PROBLEM HORSI NEZ MIGRACE

WTCH/03UK

#10783 "V operativní komunikaci Československých vojáků v záloze za mír jsem obržel následující informaci:

2016-08-13 07:12

Do rukou organizace Českoslovenští vojáci v záloze za mír se dostal dokument svědčící o podivných přesunech české vojenské techniky bez běžných poznávacích značek po silnicích jižních Čech. Podrobnosti sdělil Sputniku velitel organizace, podplukovník Ivan Kratochvíl:

"V operativní komunikaci Československých vojáků v záloze za mír jsem obržel následující informaci: „V pondělí po poledni jsem se vrátil z týdenní dovolené v jižních Čechách, kde jsem si všiml vojenských nákladních vozů naší armády s čerstvě sundanými výsostnými znaky "Naší VLASTI" ze dveří vozů. Byli řízené lidmi v Českých maskovacích stejnokrojích. rtm. v.z. Jan P."

VICE-Americká armáda chce drony nad Českem

Při ověřování informace bylo zjištěno, že se jedná o vozidla T-815 4x4 a vozidla Ross, tedy v civilním sektoru naprosto nepoužívaná vozidla, označená minimálně v jednom případě vojenskými RZ. Co z toho můžeme usuzovat?

Nepřihlášený uživatel

#10785 Ruská FSB pozatýkala na Krymu agenty ukrajinské rozvědky a ministerstva obrany se spoustou zbraní,

2016-08-13 07:40

VIDEO: Ruská FSB pozatýkala na Krymu agenty ukrajinské rozvědky a ministerstva obrany se spoustou zbraní, munice a výbušnin. Chystali vlnu teroristických útoků na Krymu v den voleb! [CZ Titulky]

Americká moc na Ukrajině přeřadila na vyšší rychlostní stupeň. Pod kontrolou amerických instruktorů se pokusila skupina ukrajinských agentů tajné služby a ministerstva vnitra ve spolupráci s ruskými proti-putinovskými silami připravit sérii bombových a teroristických útoků na Krymu během konání chystaných voleb. Ruská bezpečnostní služba FSB dnes provedla na Krymu razie a pozatýkala členy sítě agentů, kteří se chystali provést celkem 2 teroristické útoky. Mezi zatčenými už byl identifikován vysoký důstojník ukrajinského ministerstva obrany. Pokusy o vyvolání chaosu a destabilizaci regionu jako v Sýrii nejsou ze strany USA nijak překvapivé. Bylo by asi naivní si myslet, že takováto akce na Krymu probíhá z Kyjeva bez patřičných notiček a souhlasu amerického velvyslance Pyatta v Kyjevě. Spolu s tím, jak Rusko vítězí v Turecku a v Sýrii, a to hlavně politicky, začínají američtí jestřábi ztrácet nervy.

To ovšem neznamená, že omezí své sabotážní angažmá všude tam, kde mají nasáčkované své velvyslance a operátory, kteří si v autech vozí terminály se satelitním spojením do Langley, aby mohli koordinovat skrze CIA své ovečky ve vybraném regionu. Ukrajina obvinění odmítá a tvrdí, že jde o provokaci. Tak určitě, k tomu se Kyjev nepřizná, protože ani nemůže. Agenti se neměli nechat chytit, měli se raději střelit do hlavy. Ale k tomu by museli mít kuráž a odvahu zemřít pro vlast. A umírat pro Ukrajinu, tolik vlastenců zase na Ukrajině není. Ti, co opravdu vlastenci byli, ti už ze země odešli do Ruska anebo na západ. Na Ukrajině už zůstávají jen ti, kteří nemají peníze na emigraci.

VICE-VIDEO: Ruská FSB pozatýkala na Krymu agenty ukrajinské rozvědky a ministerstva obrany se spoustou zbraní, munice a výbušnin. Chystali vlnu teroristických útoků na Krymu v den voleb! [CZ Titulky]

WTCH/03UK

#10786 Grázl a bývalý ředitel CIA vyzval k zabíjení Rusů v Sýrii! Podporuje Hillary Clinton

2016-08-13 07:51

VIDEO: Grázl a bývalý ředitel CIA vyzval k zabíjení Rusů v Sýrii! Podporuje Hillary Clinton a ta podporuje jeho. Válka s Ruskem po zvolení Hillary bude! [CZ Titulky]

Bývalý ředitel CIA Michael Morell uvedl na americké televizi PBS, že za krizi a nekonečnou válku v Sýrii mohou Rusové a Íránci, kteří drží u moci prezidenta Asada a pomáhají mu. A proto by prý měli Rusové za to zaplatit. Jak? No, prostě tím, že Američané budou v Sýrii místo ISIL zabíjet Rusy! Výrok Michaela Morella byl natolik šokující, že i moderátor americké televize doslova ztratil řeč. Michael Morell je původem ekonom pocházející z židovské rodiny, člen AIPAC a bývalý ředitel americké zpravodajské služby CIA. Pracoval v administrativě Geroge W. Bushe. Podílel se na přípravě a znění zákona Patriot Act a podpořil i mučení vězňů na základně Guantánamo Bay, když v roce 2004 připojil svůj podpis k dokumentu autorizujícímu použití „netradičních“ metod výslechů, při nichž neteče krev a nevznikají stopy na těle. Včerejším výrokem na PBS se tak hlasitě přihlásil o pozici v administrativě Hillary Clinton, pokud bude zvolena. Ta jeho výroky často retweetuje na svém profilu na Twitteru a zdá se, že si výborně rozumí.

VICE-CIA a média - 50 Fakta svět potřebuje vědět

VICE-CIA the central inteligence odhalení

VICE-VIDEO: Grázl a bývalý ředitel CIA vyzval k zabíjení Rusů v Sýrii! Podporuje Hillary Clinton a ta podporuje jeho. Válka s Ruskem po zvolení Hillary bude! [CZ Titulky]

WTCH/03UK

#10787 Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu!

2016-08-13 08:00

VIDEO: Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu! [CZ Titulky]

Donald Trump pokračuje ve tvrdé volební kampani a přidává plyn. Před shromážděním svých příznivců na volebním setkání ve Fort Lauderdale na Floridě tvrdě zaútočil na současného prezidenta Baracka Obamu a také na Hillary Clinton. Tu navíc označil za zkorumpovanou. Vůbec nejostřejší výroky Donalda Trumpa, které v podstatě kopírují informace zpravodajské alternativy v USA i v Evropě, včetně těch, o kterých píšeme na našem serveru. Islámský stát je projektem „splinter group“ okolo amerických válečných jestřábů a neoconů. S výrokem Donalda Trumpa lze souhlasit, snad jenom by bylo dobré dodat, že Barack Obama není zakladatelem ISIL v přímém slova smyslu (na rozdíl od Hillary), ale pouze ideovým spolupachatelem vojenského vnitřního rozvratu v Sýrii. Byl to právě Obama, který podpořil projekt výcviku úmírněných rebelů v Sýrii, kterým navíc byly dodány zbraně, nejen z USA, ale i ze členských států NATO a v neposlední řadě z České republiky.

Zbraně ze skladů armád NATO proudí teroristům do Sýrie přes Ukrajinu

Projekt FSA (Free Syrian Army) ovšem selhal na celé čáře, protože většina vycvičených dobrovolníků buď dezertovala, anebo i se zbraněmi přešli na stranu teroristů, ISILu a fronty Al-Nusrá, což je odnož Al-Kajdy v Sýrii, operativní křídlo americké tajné služby CIA. Právě Fronta Al-Nusrá požadovala pro svoji výzbroj zbraně sovětské výroby, takže tato teroristická skupina je vybavena celým arzenálem, který původně patřil armádám Varšavské smlouvy. Zbraně z Evropy a ze zemí NATO proudí do Sýrie přes Ukrajinu. V České republice se zbraně nechají úředně zmizet (zinscenuje se např. výbuch napůl prázdného muničního skladu) a výzbroj se převeze na Ukrajinu. V Polsku se to řeší jinak. Tam se zbraně „odepisují“ administrativně jako nezpůsobilé k použití kvůli korozi. Přitom zbraně jsou naprosto v pořádku. Tyto manipulace probíhají za plného souhlasu armád a generálních štábů uvnitř NATO. Ruská televize už několikrát ukazovala zadržené polské zbraně na Donbasu, které byly uložené v bednách s polskými nápisy „Części mechaniczne“ (strojní součástky).

události z 11. září 2001, invazí Afghánistánu a Iráku, destabilizace Sýrie a VICE-vytvoření "ISIS ".

VICE-Obamov "Falošná vojna" proti islamskému štátu (ISIS ) - Islamský štát je chránený Spojenými štátmi a ich spojencami

VICE-VIDEO: Donald Trump zaútočil na Obamu a Clintonovou. Oba dva jsou prý zakladateli Islámského státu! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#10788

2016-08-13 08:01

varovani pro čechy udajně za posledni rok k nam do česka přišlo 30000 muslimu z toho ma 1000 muslimu napojeni na islámský stát zprava je na  svobodné rádio 12.08.2016 letem světem internetem na youtube a dejte to na 52 minut tam to řeknou a vědi to take tajne služby vy o tom take česka vlada 

 žiju v olomouci ale take jsem tu viděl několik ošatkovanych muslimek a několik arabu tak myslim že je to právda situace v česku se neustale zhoršuje teplice se islamizujou pak tu byl prvni čech ktery se přidal k islámskému státu pak nějakej arab v kladně s nožem v ruce křičel allahu akbar a ted sprava že za posledni rok k nam do česka přišlo 30000 arabskych muslimu a 1000 z nich ma napojeni na islámský stát co se stane přiště že by vražda 


Nepřihlášený uživatel

#10789 Falešné operace vlajky jsou tajné operace

2016-08-13 08:09

Falešné operace vlajky jsou tajné operace

Falešné operace vlajky jsou tajné operace navrženy tak, aby klamat veřejnost takovým způsobem, že operace jevit jako oni jsou prováděny

jinými subjekty. Las Operaciones de Bandera Falsa syn operaciones encubiertas conducidas por gobiernos, corporaciones y otras organizaciones, diseñadas para aparecer como si fueran llevadas Cabo por otras Entidades.

VICE-False Flag Operations - hlavný súbor

VICE-Malaysia Airlines MH17 - Kto má nádej získať ?

VICE-Ebola, prasacia chrípka, Zika, SARS - Anatómia False Flag choroba


Nepřihlášený uživatel

#10790 Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

2016-08-13 08:19

Záminka ISIS - US Nalil miliardy do "umírnění", kteří neexistují

Dokument otevřeně přiznává, že USA poskytla miliardové zbrojních a odborné přípravy militantů přivádí do zničující a stále regionálního konfliktu.

Připouští, že USA udržuje - a měl by rozšířit - operace v Jordánsku a NATO člen Turecku poskytnout ještě více zbraní, hotovost, a bojovníky k již katastrofickému konfliktu.

To pak líčí vznik takzvaného " VICE-islámského státu" (ISIS ) , ale nedokáže vysvětlit, odkud přišel jeho peníze, v hotovosti, a zbraně.

Mělo by být jasné, pro čtenáře, že pokud Spojené státy zavázala miliardy v hotovosti, zbraní a výcviku na více frontách na údajné "umírnění", kteří pro všechny záměry a účely neexistují na bojišti, by state-sponzorem větší velikosti nutné k vytvoření a udržení ISIS a Al-Káidy VICE-Al Nusra Front kteří Brookings připouští dominuje "opozice" nesporná.

Ve skutečnosti, VICE-zásobovací linie ISIS 'zavede přímo do amerických operačních zón v Turecku a Jordánsku, protože to bylo ISIS a Al-Káida po celou dobu, že Západ plánoval použít před začátkem konfliktu 2011 a založila svou strategii na té doby - včetně této poslední etapa kampaně.

Phar Lap

#10791

2016-08-13 13:44

NEVŠÍMEJTE SI ZVRATKŮ PŘEDE MNOU, TO TU BLIJE ZASRANÝ RUSKÝ AGENT PLACENÝ KREMLEM. TO JE STEJNÉ HOVADO JAKO AUTOR PETICE, VĚŘÍ KONSPIRAČNÍM TEORIÍM PROTOŽE JE TO DEMENTNÍ BEZMOZEK. ALE MY VÁS POZNÁME RUŠTÍ AGENTI, NESKRYJETE SE, JSTE PRŮHLEDNÍ JAK ZEMANOVA KUNDA. MÁM PRO VÁS VZKAZ: TÁHNĚTE UŽ DO PRDELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#10792 Re:

2016-08-13 14:55

#10791: Phar Lap -  tohle plati obraceně podplacenej americkej agente a běž radši na gay pride buzno 

 


Nepřihlášený uživatel

#10793 Re: Re:

2016-08-13 17:47

co se to se světem děje 

 havloidi. sluničkaři. fetaci. anti rasiste. anti fašiste. fašiste na ukrajině. feminizmus. vrazi. teroriste. pedofilove. lezbi. gejove. neziskovkaři. muslimove. kolaboranti. zradci. multikulturaliste. nabožensky fanatizmus. gangi kriminalniku. mafie. korupčnici. oligarchie. sexualni delikventi. nasilnici. kapitaliste. pseudo demokracie. pseudo humanizmus. valečny pakt nato. občanske války ve světě. rfid čipy. nový světový řád. totalitni režimy ve světě. neziskovky jako hate free. propagandy v televizi. rusofobie. lhaři. nelegalni imigrace. falešne cirkve a naboženstvi. neomarxismus. hnusaci. uchylaci. negroidi. negrfilove. cikanofilove. levičaci. gender ideologie. barnevernet. islamofilove. arabiste. chemtrails. gmo. ttip. lidsko pravni přiživnici. bezdomovci. obrovska chudoba ve světě. globalni eliti. nizka porodnost evropanu. sionizmus. illuminati. prolhana media. hrozba islamizace. pravdo laskaři. eurohujeři. eurofilove. džihád. právo šaría. obhajci menšin. inkluze školstvi. rasizmus naruby. zdegenerovani liberalove. propagatoři islamizace. ošatkovane blbky. obhajci cikanu. zahalovani žen. otroctvi. gay pride. obchod z chudobou. 

Shimon Jordan

#10794

2016-08-13 23:13

Leda hovado placené z Kremlu by mohlo podepsat takovou sračku jako je tahle petice. Zdechněte na AIDS dementi! 

realpolitik

#10795 Re:

2016-08-14 05:16

#10782: WTCH/03UK -  

Přimět k práci lidi, kteří o práci nemají zájem, se nemůže povést, aniž by se jim sebraly soc. dávky a oni by se odstěhovali zpátky na Slovensko nebo někam, kde je bude stát živit. A tomu brání politická korektnost. Proto se s tímto problémem za léta nic neudělalo a ani neudělá.

Pan poslanec nechápe souvislosti. Jeho kraj je předobrazem situace v ČR, pokud sem vláda bude dál tajně tahat barbary z pouští a pralesů. Jejich zvýšená přítomnost je jasně patrná.

Debilůbijec

#10796 Re: Re:

2016-08-14 15:50

#9677: VLASTENEC - Re:  

 Tebe nakopnem a vyhodíme ty Zrádče národa!


Nepřihlášený uživatel

#10797 Re: Re: Re:

2016-08-14 16:40

demokracie je na hovno radši komunizmus za komunizmu bylo lepe byly slušne penize byla prace žadnej bezdomovec 

 demokracie je vlada oligarchie kapitalizmu a falešneho humanizmu to radši budu komunistou demokracie ad jde do hajzlu ode dneška budu komunistou demokracie je monarchie elit 

Kazatel

#10798 Velké Souženi na zemi

2016-08-15 03:47

Velké Souženi na zemi


Nepřihlášený uživatel

#10799

2016-08-15 14:21

multikulturamizmus s islámem nefunguje 

 multikulturalizmus funguje jen s vietnamci ukrajinci rusi apodobně ale nefunguje to z muslimy proto se musi multikulturalizmus uplně zastavit 


Nepřihlášený uživatel

#10800 Re:

2016-08-15 16:19

v jednom jsou muslimove dobři vyhazujou buzny ze střechy tohle bude dobre islámske obohaceni pro gay pride po cele evropě až začne muslimsky masakr proti buzerantum v cele evropě buzeranti budou umirat