Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

V Německu se urodilo "debilů" !!!

/ #10629 ... tolik, že to stačí na desítky generací dopředu !!!

2016-08-03 07:15

Zeman oslabuje Evropu, pustil se do prezidenta eurokomisař Oettinger

Vyjádření prezidenta Miloše Zemana ohledně přijímání uprchlíků v Česku podle evropského komisaře pro digitální ekonomiku a společnost Günthera Oettingera oslabují Evropu. Oettinger to prohlásil v rozhovoru pro německé rádio ffn.

„Samozřejmě vím, že Česko z historického hlediska nemá v ústavě zakotveno tolik důvodů pro poskytnutí azylu jako my. Ale uprchlické kvóty jsme přijali velkou většinou a jsou evropským právem," řekl německý eurokomisař.

Dodal, že když někdo jako Zeman takto haní evropské zákonodárství, oslabuje tím Evropu jako celek.

„Skutečně si myslím, že se musíme sami sebe zahanbeně ptát, jestli nemůžeme 300 tisícům obklíčených Syřanů v Halabu nabídnout víc," řekl dále k evropské pomoci uprchlíkům v rozhovoru Oettinger.

Prozatím Česko přijme 80 migrantů

Mluvčí prezidenta Zemana Jiří Ovčáček v úterý řekl, že prezident nesouhlasí s jakýmkoli přijímáním uprchlíků. Česká republika by tím podle něj vytvářela „podhoubí pro barbarské útoky" na svém území. [celá zpráva]

Česká vláda před časem oznámila, že přijme 80 migrantů z tureckých uprchlických táborů. Na základě kvót schválených loni v září by jich ale Česko mělo přijmout celkem 2691. Podle Zemana by se měli k takové věci vyjádřit poslanci a senátoři.

... a tož tak !!! ... prý Česko (prezident Zeman) oslabuje EUropu !? ... a kterou EUropu: ... tu současnou fašounsky diktátorskou, přiblblou a velezrádnou ? ... Tu EUropu, která chce likvidovat domácí kulturu, dědictví, obyvatele, křesťanství ? .... Tu EUropu, kterou v současnosti řídí blázni a vyšinutí šílenci ? ... a normální člověk se spravedlnosti nedovolá, protože i soudy, i parlamenty, vlády, zaprodaní politici (i část církve) jsou načichlé tím zrádcovstvím multikulturality a islámu !? Kletba na ně !!! ... Taková EUropa ať jde do kélu !!!

jeden komentář (cituji):

"Digitální strejda s příjmem 600tisíc korun měsíčně by měl držet hubu a hledět si svých digitálních povinností.Sobotka by také měl sklapnout protože to co dělá není pro uprchlíky ale pro něho,chce se ukázat jako věrný vlezdo...Má zálusk také na takový doživotní flek s penzí 60 až 100tisíc.Co bude s občany je mu u zádele.Jediný který má reálný pohled na situaci je prezident a ten také je největším terčem všech těch užitečných idiotů u nás i v zahraničí."