Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

/ #10111 Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

2016-06-29 21:21

Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

Stále viac a viac informácií prichádzajú na svetlo odhaľuje, že islamský štát v Iraku a Sýrii, rôzne známy ako ISIS, IS alebo Daesh, je privádzaný a udržiavali Recep Tayyip Erdogan , turecký prezident a jeho tureckej rozviedky, vrátane MIT turecký CIA.

Turecko, v dôsledku Erdogana snahe o čo niektorí volať Neo-Osmanskej ríše fantázie, ktoré sa tiahnu celou cestu do Číny, Sýrie a Iraku ohrozuje nielen k zničeniu Turecku, ale veľa zo Stredného východu ak bude pokračovať na svojej súčasnej ceste.

V októbri 2014 americký viceprezident Joe Biden povedal zhromaždeniu Harvard, ktorý Erdogana režim bol podkladový ISIS s,

"Stovky miliónov dolárov a tisíce ton zbraní ..."

Biden neskôr sa ospravedlnil jasne z taktických dôvodov získať povolenie Erdogana na použitie Turecka Incirlik Air Base nálety proti ISIS v Sýrii, ale rozmery Erdogana podklad ISIS od odhalili je oveľa, oveľa viac než Biden naznačil.

ISIS radikáli boli cvičení USA, izraelskej a teraz sa ukáže, tureckými špeciálnych síl na tajnej základne v provincii Konya vnútri turecké hranice do Sýrie, v priebehu posledných troch rokov .

 Zapojenie Erdogana v ISIS ide oveľa hlbšie. V čase, keď Washington, Saudská Arábia a dokonca aj Katar Zdá sa, že odrezať ich podporu pre ISIS, že zostávajúce prekvapivo odolný.

 Dôvodom sa zdá byť mierka podkladu z Erdogana a jeho kolega neo-osmanskom sunnitského islamu premiéra Ahmet Davutoglu .

VICE-Seznamte se muž, který fondů ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka