Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

historie je historie

#10101 Re: Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 16:29

#10097: Karel - Re: Aneb, co nám EU bere  

... Ono taky není ideální, aby u nás, v naší zemi, naši lidé pracovali ve fabrikách, patřících cizincům (a museli se učit např. Korejsky) a pracovali jako pouze námezdní síla různých montoven Evropy.

S Vietnamci zpočátku: "neumět česky" ... teď se dá domluvit

Kdysi jsme jako ČESKOSLOVENSKO vyráběli:

letadla, lodě, tkalcovské stavy, lokomotivy, auta, turbíny, ... boty, sklářská a umělecká produkce, textil i luxusní ...

byli jsme soběstační v obilí, bramborách, mléku, cukru, vepřovém, hovězím ...

potraviny nebyly zase tak špatné - viz NORMY ČSN - dnes se do toho mohou dávat všelijaké sajrajty (hlavní je zisk)

měli jsme vědecké kapacity ... (lékařské, chemici, fyzici, atd.)

úroveň školství (už ZDŠ), maturity, VŠ byly na vysoké úrovni ve srovnání se světem a Evropou ...

neměli jsme tady ani jediného muslima ... (a mešitu)

sice jsme byli pod RVHP (ale EU se poslední dobou stala jen molochem 100x horším, než RVHP)

asi si Vy mladší nevíte, jak za komančů se kritizovalo tzv. "centralisticky vedené hospodářství" Tak jsme v 89. zvonili klíčemi a získali svobody, které v EU postupně ztrácíme, a nahradili jsme to naše centralistické ještě centralizovanějším hospodářstvím z Bruselu.

 

CO SE TÝKÁ TÉ DOBY SLAVNÝCH VLÁDCů: ... Sv. Václav, Jan Lucemburský, Karel IV, ... tak tehdy JSME BYLI NĚKDO v Evropě = České království

a v RakouskuUhersku jsme byli ta produktivnější a vyspělejší část mocnářství ...

Za 1. Republiky jsme patřili mezi nejvyspělejší ekonomiky ...

a potom šlo víceméně do kélu ... Reich, komunismus, ... (krátké období nadšení a naivity po Listopadové revoluci 89) ...

"ale nejvíce to s námi jde do kélu za dobu, kdy jsme v EU - jenom kolonie, a už skoro sami nevyrábíme nic, jenom jako Charlie Chaplin ve filmu: ... montujeme a ... montujeme a ... utahujeme šroubky u běžících pásů v EU"

 

TOTAL RECOLL

#10102 Re: Aneb, co nám EU bere

2016-06-27 16:38

#10094: ovoce členství v EU - Aneb, co nám EU bere  

 až začne válka s islámem tak ukažu muslimum total recoll každej muslim bude prosit o pomoc abych ho nezabil 


Nepřihlášený uživatel

#10103

2016-06-27 18:24

praha je metropole homosexualu praha buzerantu plno 

 

senilní dědek chce mermomoci zůstat

#10104 podporován Hitlerbábou (jeden lepší než druhý)

2016-06-27 20:39

Šéf Evropské komise Juncker Zaorálka nevyslyšel, rezignovat nehodlá

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker nehodlá v důsledku britského vystoupení z EU rezignovat, jak ho k tomu vyzval český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek. V pondělí to zopakoval mluvčí komise Maragaritis Schinas.

...

Za Junckera se v pondělí postavilo Německo. Vládní mluvčí Steffen Seibert prohlásil, že německá kancléřka Angela Merkelová s Junckerem úzce spolupracuje a má v něj důvěru. „Jsme přesvědčeni, že výrazně spolu s členskými zeměmi a evropskými institucemi přispěje k tomu, aby Evropu bezpečně provedl touto složitou situací," citovala vyjádření ČTK."

EU JE DOBROVOLNĚ NENAPRAVITELNÁ - NEREFORMOVATELNÁ - BUDE TŘEBA JE VYKOPAT Z TĚCH POSTů

Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouv

#10105 Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouv

2016-06-28 04:10

Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouvě NAFTA? Brexit udělal čáru přes rozpočet FEDu. Skotsko je trojským koněm globalistů!

Čínská státní média včera s odstupem konečně reagovala na výsledek Brexitu a reakce by se dala označit jediným slovem: Šok. Vlivný čínský list Global Times, který používají skrze čínský státní tiskový odbor především globalisté s vlivem na čínskou ekonomiku k prosazování svých tezí, uvedl článek, ve kterémčínská vláda varuje před důsledky Brexitu. Ten pomůže především posílit americkou hegemonii ve světě, protože Evropa bude oslabena, uvádí list. Dále připomíná, že kdysi centrum světového obchodu leželo na obou stranách Atlantiku (pozn. NYLON), ale postupně se hlavní ekonomická moc světa přesunula do východní Asie, zatímco EU se stala turistickou destinací pro zbytek světa. Brexit je podle Číny pokusem, jak tento historický proces zvrátit. Čínský ministr zahraničí varoval ve vztahu ke skupině BRICS před vážnými důsledky Brexitu pro globální zájmy a čínskou ekonomiku. Dopady budou na všech úrovních, nejenom ve vztahu Čína-Británie, uvedl ministr. Čína potřebuje Evropu jednotnou, ministr uvedl mj. toto:

“Čína podporuje evropský integrační proces a rádi bychom viděli Evropu hrát pozitivní roli v mezinárodních záležitostech. Máme plnou důvěru v perspektivu vývoje vztahů mezi Čínou a EU.”

VICE-Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouvě NAFTA? Brexit udělal čáru přes rozpočet FEDu. Skotsko je trojským koněm globalistů!

VICE-TPP - Zmluva Obamov tajný by byť najdôležitejší krok ku Jeden Svetového ekonomického systému

VICE-TPP, TTIP a 2030 Agenda OSN tajne navrhnutý ako prekurzory pre svetové Corporate vlády One

Brexit a Nord Stream, Německo, Rusko, EU, NATO, globalisté. A končící Spojené státy

#10106 Brexit a Nord Stream, Německo, Rusko, EU, NATO, globalisté. A končící Spojené státy

2016-06-28 04:12

Brexit a Nord Stream, Německo, Rusko, EU, NATO, globalisté. A končící Spojené státy

Než se vrátím k Británii a k brexitu, musím začít Notrh Streamem, což je projekt, který z Německa učiní dominantní evropskou velmoc, tzn. ještě větší velmoc, než jakou nyní je a jakou se po odchodu Británie z EU ještě více stane.

Nord stream

Původní projekt plynovodu plynovodu Nord  Stream pochází z roku 1997, kdy Gazprom a finská společnost Neste založily společně společnost North Transgas, která později začala spolupracovat s německou plynárenskou společností Ruhrgas (EON). Průzkum trasy a studie proveditelnosti byla provedena v roce 1998 a v září 2005 Gazprom, německý chemický koncern BASF a EON podepsaly základní dohodu o vybudování tohoto plynovodu. Za financování úvěru ve výši jedné miliardy euro, nabídnutého Gazpromu bankami Deutsche Bank a KfW, se zaručila německá vláda Gerharda Schrödera. Krátce poté, co nastoupila vláda Angely Merkelové, se stal Schröder předsedou dozorčí rady německo-ruského konsorcia pro výstavbu plynovodu, v němž Gazprom má podíl 51 %. Po plynové krizi v roce 2009 se zvýšily i politické nátlaky, a jak Rusko, tak Německo začaly využívat naplno politický tlak s cílem realizovat stavbu plynovodu Nord Stream.

VICE-Brexit a Nord Stream, Německo, Rusko, EU, NATO, globalisté. A končící Spojené státy

Roman1411

#10107 Re:

2016-06-28 05:09

#1: -  

 Okamuru nemusim, ale vystoupit je třeba co nejdříve, abychom vytvořili novou EU na zdravějších základech.A těmi je přímá demokracie, kde jsou voleni zodpovědní lidé s vhodnými vlastnostmi a ukončit volební systém vlády loupeživých stran.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-28 05:13



Nepřihlášený uživatel

#10109

2016-06-28 20:02

Je to jediná možnost jak uchránit náš Slovanský národ před senilními vyděrači z Bruselu. Je to Heidrich vedle Hitlera obklopení senilními přisluhovači. Jirka.
Od chvíle tragédie s ruským Su-24 do oficiálních prohlášení Erdogana uběhlo 7 měsíců

#10110 Od chvíle tragédie s ruským Su-24 do oficiálních prohlášení Erdogana uběhlo 7 měsíců

2016-06-29 21:07

 FAKTA.

Celou tu dobu se vztahy mezi Moskvou a Ankarou pohybovaly po nakloněné rovině.

Sputnik zrekonstruoval řetěz jejich vzájemných prohlášení.

VICE-ERDOGAN UZNAL CHYBU SESTRELENÍ SU-24 ANKARA SI UVEDOMILA A PŘIZNALA SPOUSTU CHYB 

Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

#10111 Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

2016-06-29 21:21

Erdogana Špinavé Nebezpečné ISIS Games

Stále viac a viac informácií prichádzajú na svetlo odhaľuje, že islamský štát v Iraku a Sýrii, rôzne známy ako ISIS, IS alebo Daesh, je privádzaný a udržiavali Recep Tayyip Erdogan , turecký prezident a jeho tureckej rozviedky, vrátane MIT turecký CIA.

Turecko, v dôsledku Erdogana snahe o čo niektorí volať Neo-Osmanskej ríše fantázie, ktoré sa tiahnu celou cestu do Číny, Sýrie a Iraku ohrozuje nielen k zničeniu Turecku, ale veľa zo Stredného východu ak bude pokračovať na svojej súčasnej ceste.

V októbri 2014 americký viceprezident Joe Biden povedal zhromaždeniu Harvard, ktorý Erdogana režim bol podkladový ISIS s,

"Stovky miliónov dolárov a tisíce ton zbraní ..."

Biden neskôr sa ospravedlnil jasne z taktických dôvodov získať povolenie Erdogana na použitie Turecka Incirlik Air Base nálety proti ISIS v Sýrii, ale rozmery Erdogana podklad ISIS od odhalili je oveľa, oveľa viac než Biden naznačil.

ISIS radikáli boli cvičení USA, izraelskej a teraz sa ukáže, tureckými špeciálnych síl na tajnej základne v provincii Konya vnútri turecké hranice do Sýrie, v priebehu posledných troch rokov .

 Zapojenie Erdogana v ISIS ide oveľa hlbšie. V čase, keď Washington, Saudská Arábia a dokonca aj Katar Zdá sa, že odrezať ich podporu pre ISIS, že zostávajúce prekvapivo odolný.

 Dôvodom sa zdá byť mierka podkladu z Erdogana a jeho kolega neo-osmanskom sunnitského islamu premiéra Ahmet Davutoglu .

VICE-Seznamte se muž, který fondů ISIS - Bilal Erdogana, Syn prezidenta Turecka


Nepřihlášený uživatel

#10113 Re: Re:

2016-06-29 23:47

#10063: EU je nej - Re:  

 Tam shoříš ty.


Nepřihlášený uživatel

#10114 Sayonara Tomio!

2016-06-30 05:26

Ať si ten pojídač sushi a piják saké organizuje ty své petice někde ne ostrově Hon-šů v Japonsku a neotravuje slušné lidi.


Nepřihlášený uživatel

#10115 Tato petce je o ničem a připomíná vyhořelé palivo

2016-06-30 05:28

#10113: - Re: Re:  

 Ty už jsi shořel.


Nepřihlášený uživatel

#10116

2016-06-30 05:30

Tato petice je jenom jedna z mnohých komunstckých peticí, za logistické podpory ruské ambasády?


Nepřihlášený uživatel

#10117 Tora Tora Tora

2016-06-30 05:31

#10107: Roman1411 - Re:  

 Okamura by měl spáchat harakiri.Ať si ty svoje žvásty jde přednášet do Japonska, možná mu na to skočí.


Nepřihlášený uživatel

#10118 Re: Tora Tora Tora

2016-06-30 08:29

#10117: - Tora Tora Tora 

 zajmave že maš takovej nazor jen na tomia okamuru ale karel švarcenberg z rakouska a andrej babiš ze slovenska ti nějak nevadi asi to bude tim že nesneseš pravdu kterou tomio okamura řika všem voličum že islám je zlo ktera do naši kultury nepatři a že naše vlada podporuje imigranty sere na naše lidi podporuje eu a agresivni pakt nato harakiri radši spachej na sobě vole 


Nepřihlášený uživatel

#10119 Re: Sayonara Tomio!

2016-06-30 08:45

#10114: - Sayonara Tomio! 

... Ty seš všecko jiné, ale ne slušný člověk !

1. Tomio Okamura je slušný člověk ... a český občan

2. nic špatného neříká a má pravdu

3. Tobě asi demokracie nic neříká, když mu upíráš jeho práva mluvit (za což jsou mu mnozí lidé vděční a podporují ho)

4. Ty jsi "slušný člověk" ? ... dovol, abych se zasmál :-)) ... Tvoje slušnost až kape a stříká z Tvé reakce - odpovědi 10114 !


Nepřihlášený uživatel

#10120 Re: Tora Tora Tora

2016-06-30 08:46

#10117: - Tora Tora Tora 

 

1. Tomio Okamura je slušný člověk ... a také český občan

2. nic špatného neříká a má pravdu, což někteří (asi i Ty) neradi slyší

3. Tobě asi demokracie nic neříká, když mu upíráš jeho práva mluvit (za což jsou mu mnozí lidé vděční a podporují ho) že !?


Nepřihlášený uživatel

#10121 Neřešte Tomia

2016-06-30 08:56

Ten už je za vodou: poslanecký plat, žádná odpovědnost.

Spíš si představte, co budeme dělat, až to referendum prosadí a dopadneme stejně jako Velká Británie. Také bude na tu situaci bezradně koukat jako Farage a další z Vote Leave. Žádný plán, žádná alternativa: a to ještě se mohli zaštiťovat staletou tradicí ...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-06-30 10:49



Nepřihlášený uživatel

#10123 Re: Re: Sayonara Tomio!

2016-06-30 15:07

#10119: - Re: Sayonara Tomio! 

 neser se do tomia okamury a než začneš srat lidi tak zapřemejšlej sam na sobě 


Nepřihlášený uživatel

#10124 Re: Neřešte Tomia

2016-06-30 15:10

#10121: - Neřešte Tomia ne agresivnimu islámu 

 pokud nevystoupime z eu tak nas pohlti islám narozdil od vas nehodlam byt otrok pro nějakeho muslima nebo skončit z uřiznutou hlavou někde na ulici 

Už mě to štve, jak lidi fňukají bez hrdosti !!!

#10125 Re: Neřešte Tomia, ale raději bečte jak ovce ... nebo brečte jak ufńukaní jelimánci !?

2016-06-30 15:26

#10121: - Neřešte Tomia 

Německo po 2. sv. válce bylo úplně zničené ... a ... dostali se z toho !!! ... JSME SNAD HORŠÍ, NEŽ NĚMCI !?

Nevím, proč bychom my měli stále brečet, že kdybychom vystoupili z EU, byli bychom na tom špatně ... bé, bé, bé! ... :-(

Museli bychom se vzdát jistých věcí, ... bé, bé, bé! ... :-(

Přestali bychom obchodovat s ostatními (což není pravda), ... bé, bé, bé! ... :-(

Nevěděli bychom, jak dál, ... bé, bé, bé! ... :-( ... protože jsme malá, nic neznamenající země, ... bé. bé. bé! ... :-(

Sami nic neumíme, ... bé. bé. bé! ... :-( ... jsme jenom bezvýznamní češi!? ... bé, bé, bé! ... :-(

Vždycky budeme potřebovat Velkého Bratra, abychom se uplatnili, ... bé, bé, bé! ... :-(

... bé, bé, bé ... :-(

BEČÍME JAK OVCE!!!

KDYŽ TAK BEČÍME (BREČÍME), DĚLÁME ZE SEBE POUHÉ ... čecháčky !!!

MY JSME ALE HRDÍ ČEŠI !!! ... Tak už: ... do prdele přestaňme s tím fňukáním a b(r)ečením !!!

Všechno něco stojí, i výstup, exit z EU, ale zase mnohem více to přinese: ... BUDEME SVÉPRÁVNÝ SEBEVĚDOMÝ NÁROD ČEŠI a ne ufňukaní čecháčci, kteří nikdy nic nedosáhnou, protože budou chtít hrát (a budou hrát) vždy jen 10. housle v EU !!! POKUD SE ZÁSADNĚ EU NEREFORMUJE A NEPOLEPŠÍ (se stávajícími starýmy panáky a paničkami, zprofanovanými a zdiskreditovanými TO ASI SOTVA PŮJDE!?) ... je nejlepším řešením: ... CZEXIT !!! ... ať to stojí, co to stojí !!!