Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouv

/ #10105 Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouv

2016-06-28 04:10

Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouvě NAFTA? Brexit udělal čáru přes rozpočet FEDu. Skotsko je trojským koněm globalistů!

Čínská státní média včera s odstupem konečně reagovala na výsledek Brexitu a reakce by se dala označit jediným slovem: Šok. Vlivný čínský list Global Times, který používají skrze čínský státní tiskový odbor především globalisté s vlivem na čínskou ekonomiku k prosazování svých tezí, uvedl článek, ve kterémčínská vláda varuje před důsledky Brexitu. Ten pomůže především posílit americkou hegemonii ve světě, protože Evropa bude oslabena, uvádí list. Dále připomíná, že kdysi centrum světového obchodu leželo na obou stranách Atlantiku (pozn. NYLON), ale postupně se hlavní ekonomická moc světa přesunula do východní Asie, zatímco EU se stala turistickou destinací pro zbytek světa. Brexit je podle Číny pokusem, jak tento historický proces zvrátit. Čínský ministr zahraničí varoval ve vztahu ke skupině BRICS před vážnými důsledky Brexitu pro globální zájmy a čínskou ekonomiku. Dopady budou na všech úrovních, nejenom ve vztahu Čína-Británie, uvedl ministr. Čína potřebuje Evropu jednotnou, ministr uvedl mj. toto:

“Čína podporuje evropský integrační proces a rádi bychom viděli Evropu hrát pozitivní roli v mezinárodních záležitostech. Máme plnou důvěru v perspektivu vývoje vztahů mezi Čínou a EU.”

VICE-Brexit podle Číny posílí americkou hegemonii ve světě. Velká Británie místo TTIP přistoupí ke smlouvě NAFTA? Brexit udělal čáru přes rozpočet FEDu. Skotsko je trojským koněm globalistů!

VICE-TPP - Zmluva Obamov tajný by byť najdôležitejší krok ku Jeden Svetového ekonomického systému

VICE-TPP, TTIP a 2030 Agenda OSN tajne navrhnutý ako prekurzory pre svetové Corporate vlády One