Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Slovenský prezident Kiska: Slovensko je pro všechny

/ #10061 Slovenský prezident Kiska: Slovensko je pro všechny

2016-06-25 07:03

Slovenský prezident Kiska: Slovensko je pro všechny! Tak určitě, když může být i pro vojáky NATO, migranty a 400,000 Romů. Proč se z Kisky stává druhá Merkelová?


Český týdeník Respekt z Bakalova vydavatelství Economia uveřejnil ve svém posledním čísle rozhovorErika Taberyho se slovenským prezidentem Andrejem Kiskou. Ozvali se nám do redakce slovenští čtenáři AE News, abychom celou věc okomentovali, protože slovenský prezident v rozhovoru uvedl, žeSlovensko je pro všechny, což uvedl v návaznosti na výrok českého prezidenta Miloše Zemana o tom, že Česko není pro všechny. Andrej Kiska se tak vyhranil vůči anti-migračnímu postoji českého prezidenta. Slovenské občany toto nijak nepřekvapuje, já se však pokusím spíše shrnout mediální profilaci slovenského prezidenta, než abych komentoval tak zřejmou věc, že slovenský prezident je sluníčkově naladěný prezident. Skutečnost je totiž mnohem složitější.


VICE-Slovenský prezident Kiska: Slovensko je pro všechny! Tak určitě, když může být i pro vojáky NATO, migranty a 400,000 Romů. Proč se z Kisky stává druhá Merkelová?