Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9951

2016-06-15 17:46

Česko nakročilo k předčasným volbám, mezi ANO a ČSSD hoří mosty, které pro jistotu podřezává Kalousek z TOP09! Válka konceptuálních sil ekonomické vs. ideologické globalizace je v plném proudu!

Soustředěný útok proti zájmům Andreje Babiše a jeho propojení s Robertem Šlachtou a ÚOOZ graduje do nevídaných rozměrů. Po divoké koaliční schůzce na vládě včera večer se křičelo, Andrej Babiš vmetl do tváře Bohuslavu Sobotkovi, že jeho pozice premiéra není navždy a už zítra může být premiérem právě on a dnes přilil oheň do ohně ministr vnitra Milan Chovanec, který navzdory Andreji Babišovi a hnutí ANOpodepsal policejní reformu, která slučuje ÚOOZ s protimafiánským útvarem a mění hlavně organizační pravidla a přístupy k informacím obou divizí. Andrej Babiš ještě před podpisem dnes ráno varoval, že pokud Chovanec reorganizaci podepíše, ANO vypoví koaliční smlouvy.

Babiš hraje o všechno nebo nic

To by ale příliš dlouho nefungovalo, protože ANO, které skrze Andreje Babiše kontroluje finance, by zřejmě brutálně ořezalo rozpočty rezortům v gesci ČSSD, zatímco vlastním ministrům by Andrej Babiš štědře naděloval při sestavování státního rozpočtu na příští rok. A pozor, příští rok je rokem volebním a porcování medvěda je naprosto nezbytné pro úspěch ve volbách. Znepřátelit si ministra financí a rok před volbami fungovat bez koaliční smlouvy by bylo pro ČSSD sebevražedné. Je navíc zcela jisté, že po reorganizaci policie se přestane vyšetřovat kauza OKD a úloha Bohuslava Sobotky na tomto tunelu.

VICE-Česko nakročilo k předčasným volbám, mezi ANO a ČSSD hoří mosty, které pro jistotu podřezává Kalousek z TOP09! Válka konceptuálních sil ekonomické vs. ideologické globalizace je v plném proudu!