Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu

/ #9836 Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu

2016-06-04 09:18

VIDEO: Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu a sodomie. Illuminati to rozjeli opravdu ve velkém. To musíte vidět!

Posílání vzkazů elit skrze symbolická sdělení, obvykle otevírací a zahajovací ceremoniály sportovních a jiných akcí, známe moc dobře. To je téma, kterým se čas od času na Aeronetu zabýváme a nejinak je tomu i v tomto případě. Ve Švýcarsku měli před několika dny velkou slavnost. Otevřeli tam nejdelší železniční tunel na světě, který má více jak 50 kilometrů a jeho výstavbu si Švýcaři odhlasovali v referendu [1]. To je sice zajímavá věc, ovšem média zaujalo především něco jiného. Slavnostní otevírací ceremoniál totiž stál neuvěřitelných 8 milionů EUR a jeho obsah vyvolal poprask především na křesťanských webech ve Švýcarsku, ale i v Itálii a Rusku. V připojeném videu nahoře můžete sami vidět jeho obsah.

Měnová účinnost není stejná ekonomická stabilita a finanční svrchovanost. Dvě posledně jmenované jsou mnohem důležitější v dlouhodobém horizontu! Některé koncepční doporučení:

  • Supra-state projekty, jako je EU, NATO, OSN, musí být částečně demontována, pak reformován především pomocí dohody o spolupráci mezi jednotlivými suverénního národa. Nebezpečí příliš centralizovaného zkorumpované vlády je mnohem vážnější než jakákoli místní formy korupce mafie.

    Země Stát Holy See / Vatikán a Maltézský řád, musí být zbaven veškerých vnitrostátních suverénní postavení. Tyto instituce musí fungovat v rámci národní demokracie a poslouchat demokraticky zvolené ústavní zákony.

     Vatikán a celý římskokatolický organizační síť musí veřejně a oficiálně odsoudit jakoukoli světskou moc přání a uznávají extrémní rozsah svých staletí dlouhé zločiny proti lidskosti.

     Jezuita-Vatikán-zednářské mafie síť, kteří se podíleli na těchto zločinech musí být prozkoumány důkladně (mezinárodní skupinou nezávislých výzkumníků), pak stíháni a souhlasit s placením kompenzace obětem (národy, skupinami a jednotlivci). Obvinění z trestných činů a důkazy pak musí být předloženo příslušným národům k dalšímu řízení. Žádná akce na chovají tohoto výzkumu by měly vést k bojkotu ze strany národů, skupiny i jednotlivce.

     Všechny potvrzené historie padělání a konspirační akce by měly být napsán, a diskutoval ve školách. Totéž platí i pro názorné příklady médií korporační cenzurou a rozptýlení.

     Návrhy na akce pro více robustní oddělení kostela a tajnými společnostmi ze svrchovaného lidu státu s využitím právní, politické a vzdělávací prostředky.

    Zvláštní právní úprava proti trestné tajných společnostech (nade vší pochybnost rozumně, a než jen organizovaným zločinem), by měla být navržena a realizována s využitím poučení z historie.

  • VICE-Papežská válka proti jiným náboženstvím Vatikán a Jezuité

VICE-VIDEO: Bizarní ceremoniál otevírání Gotthardského tunelu ve Švýcarsku byl plný symbolů satanismu a sodomie. Illuminati to rozjeli opravdu ve velkém. To musíte vidět!