Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Ze

/ #9834 VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Ze

2016-06-04 09:06

VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Zemana! Tohle už je přes čáru! Video vzniklo ve spolupráci ukrajinské tajné služby a poradce amerického velvyslance na Ukrajině!


Americká rozhlasová stanice Radio Freedom, která je sponzorována z rozpočtu amerického kongresu, natočila před časem ve spolupráci s ukrajinskou tajnou službou SBU a skupinou českých zrádců filmový propagandistický dokument s názvem „Čeští přátelé Kremlu“, který má za úkol očernit a diskreditovat prezidenta ČR Miloše Zemana. Toto video, které nemá ani jednu hodinu, je tím nejhorším fekálním výtvorem proti hlavě státu od roku 1989. Minulý měsíc vyšla česky dabovaná verze tohoto zmíněného pamfletu. O překlad se postarala redakce zpravodajství ČT a z tohoto titulu by měl být podán podnět k prošetření toho, jak je možné, že veřejno-právní ČT se podílí na zpracování a dabingu dokumentu, jehož scénář vznikl v Kyjevě ve studiu ukrajinské tajné služby SBU, která ve spolupráci s ukrajinskou sekcí rádia Svoboda a jeho českou divizí v Praze na Hagiboru připravila kompro-materiál, který má vykreslit prezidenta Zemana jako koně, kterého ovládá Kreml.


VICE-VIDEO: Defilé českých zrádců v ukrajinském propaganda-dokumentu, kde plivají na prezidenta Miloše Zemana! Tohle už je přes čáru! Video vzniklo ve spolupráci ukrajinské tajné služby a poradce amerického velvyslance na Ukrajině!