Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy

/ #9704 Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy

2016-05-27 15:56

Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy. Rakouské volby prezidenta byly zmanipulované na objednávku! Savčenková povede Ukrajinu a NATO do války s Ruskem!

Kolona amerických vojsk v ČR na ochranu ideologie

Proto se v ČR nepořádají vojenské přehlídky. Nejde ani o to, že by nebylo co předvádět, ale ani v minulých letech, když ještě armáda nebyla ve stavu v jakém je dnes, si generalita netroufala na pořádání vojenských přehlídek. Dostat tolik vojáků na jedno místo v Praze na Letnou, dát jim zbraně a vojenskou techniku, mohli by jí obrátit proti režimu. A tak úlohu vojenských přehlídek převzala americká armáda. Vysloužilé vraky transportérů Stryker se natankují palivem a s burácením se vydají na východ. Lze tady spatřovat jistou paralelu s německým Wehrmachtem. Ten také pořádal přesuny z Německa na východ po vlastní ose, zejména po spáchání atentátu na R. Heydricha. Demonstrace síly a souručenství s Říší musela být demonstrována silou a průjezdy bojové techniky.

Protektorátní vláda také nemusela psát žádné zvací dopisy, protože Němci průjezd pouze oznámili na říšské zastupitelství v Praze. Američané o průjezdu informují pro změnu ministerstvo obrany. Na rozdíl od minulého roku ale tentokrát prý Američany doprovodí čeští vojáci. Zřejmě jako doprovod kolony. Tak je to správně. Souručenství s USA musí být prezentováno tak, aby ho ruská propaganda nemohla zneužít. Ale už nyní se ukazuje, že situace se radikálně mění a vojenské přesuny mají ujistit vlády jednotlivých zemí, že až se to začne lámat a propukne válka s Ruskem, tak že americká vojska přijedou bránit politické garnitury u moci. Jenže to je naivní představa. Nikdo nepřijede.

VICE-Smrtelná dávka 598% demokracie v Rakousku. Českem jedou cizí vojska a zvací dopisy už nejsou trendy. Rakouské volby prezidenta byly zmanipulované na objednávku! Savčenková povede Ukrajinu a NATO do války s Ruskem!