Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.

/ #9633 Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ.

2016-05-24 14:33

Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ. Co takhle je odklonit na jih? Popadněte transparenty a běžte vítat dragouny! Nebudou se stačit divit!

Drang nach Osten! Podobně jako ptáci na podzim, kteří táhnou na jih, se podobný úkaz pravidelně opakuje i u americké armády v Evropě. Přišlo jaro a Američané vyrazili ze svých základen v Německu směrem na východ. Nové spojenecké cvičení Sabre Strike 2016 v Pobaltí prověří po cestě do místa cvičení kvalitu vojenské navigace a zejména českých tankodromových silnic. Celý vojenský přesun bude přes Česko probíhat 4 dny a hlavně s pravidelnými cirkusovými zastávkami bude obveselovat české politické elity od pátku tohoto týdne až do pondělí [1].

Trasa povede přes Rozvadov, Prahu, Vyškov u Brna a Bohumín. Jakkoliv se snažíme v redakci pochopit smysl těchto jarních tažení na východ, uniká nám smysl. U zvířat by člověk pochopil, že odlétají na jih před zimou a že takové přesuny jsou otázkou přežití. Ovšem přesuny americké válečné techniky na východ k ruské hranici lze označit za čiré šílenství. V době, kdy Evropa čelí největší invazi na jižních hranicích Evropy v podobě milionů migrantů, mezi nimiž už i oficiálně jsou teroristé a džihádisté [2], tak české politické elity spolu s kumpány z USA vidí největší hrozbu v Rusku.

VICE-Přišlo jaro a Američané táhnou přes Česko s obrněným cirkusem na východ. Co takhle je odklonit na jih? Popadněte transparenty a běžte vítat dragouny! Nebudou se stačit divit!