Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

NOVINKY.CZ jsou mimo realitu !!!

/ #9558 Zatím se nenaučili nic, než trapně nálepkovat !

2016-05-21 14:06

NOVINKY.CZ: 

Průzkumy rakouských prezidentských voleb mírně favorizují populistu Hofera.

citát reakce č.0:

"Na to se dá říci jen Bohu díky, a doufejme, že v Evropě všude zvítezí ve volbách tzv. "populismus a xenofobie" . Amen !

citát reakce č.1: 

"Zajímavé, pravicový populista. Jak to všechny mainstremové média opakují dokola. Jestlipak vůbec vědí, co je populismus? Ještě nedostal šanci dokázat zda svá slova a výroky přenese do praxe, je to ale dopředu populista. Mám dost takovéto informovanosti médii, mám dost chování našich zádelových politiků, mám dost systému, kdy řadový občan a zaměstnanec je otrok v rukou šéfa, tak bych mohl pokračovat. Přeji Rakušanům, aby si zvolili populistu a snad u nás dostane co nejvíc hlasů taky nějaká populistická strana. Populismus totiž v současnosti znamená zdravý rozum a záchrana před invazí. Stejně tak aktivista a pracovník neziskovky jsou paraziti, škůdci a vlastizrádci. Menšiny se roztahují v Evropě, vyžírají, řvou a parazitují a my, pracující většina musíme mlčet a nechat si to líbit. Doufám, že ve všech dalších státech až budou jakékoliv volby zvítězí populisté. Pryč s ultralevičáky"

citát reakce č. 2:

"Nesmyslné fráze typu pravicový populista.To rádi užívají sluníčkářské kruhy,které by chtěly Evropu dále zahlcovat anonymními běženci z arabských zemí,afghanistanu,afriky atd.Merkelismus již dosáhl svým wilkommen přivést do Evropy islámce, kteří nejsou ani náhodou ochotni se integrovat.Jejich cíl je obohacení na úkor dosud štědrých sociálních fondů,které nevytvořili a které ani nejsou schopni tvořit.Jsou agresory,bez schopnosti integrace,bez ochoty se přizpůsobit, bez průkazného dokladu.Oni sami zničili doklady, nebo užívají doklady falešné a s tichým souhlasem vedení EU chtějí peníze od občanů Evropy.Kdo je populista? Určitě ti co podporují pronikání cizích kultur bez pracovních návyků, kvalifikace, znalosti jazyka. Co jim nechybí, jsou veliké rodiny a natažená dlaň.Zaplať bůh, když vyhraje Hofer."

citát č.3:

"Už to zase začíná. Nechce ve své křesťanské zemi statisíce muslimů a je nacista? Proto je nacista? Zbláznili se už všichni? Nebo to,že ten zelenej magor si dovolí říc,že i v případně vítězství FPO by nejmenoval předsedu kancléřem? Mám si to vysvětlit takto-přesto,že lidé je zvolí a chtějí,tak já ho nejmenuji!! Nezajímají mě lidé a jejich názor,jen já vím,co je dobré...

TO JE VŠE TAKOVÝ HNUS!!!!!! Snad vyhraje ten "nacista"."

citát č.4:

"Je zvlátní,jak jsou někteří lidé tak zpitomělí propagandou,že mají až panickou hrůzu z toho,že by někdo zastavil invazi slimáků do Evropy.Přitom nikdo z nich nekřičel ať nechá Evropa slimácké země na pokoji,ať do nich nevrtá,ať v klidu kupuje naftu a nechá je projít si svým vlastním vývojem.Vždyť to je jako jít s holkou nakaženou AIDS a říkat si že přece nejsem rasista."

citát č.5:

"Ano, máte pravdu, přesně na tomto příkladu je vidět, co za politické špíny sedí v čele Evropských států. Ty hádky v médiích je jen divadlo pro voliče, mám několika lidmi potvrzeno, že třeba pan Babiš a Kalousek když vypnou kamery, tak to jsou největší kamarádi. Oni udělají vše pro to, aby se udrželi u moci, spojí se s kýmkoliv, jejich politické přesvědčení a hodnoty jsou jen jedny, držet se za každou cenu u koryta. To je jejich jediný cíl, na voliče z vysoka kašlou, kdy to lidem dojde"

S UVEDENÝMI CITÁTY SOUHLASÍM I JÁ: - VLASTENEC, POPULISTA, EXTRÉMISTA, NÁCEK, XENOFOB atd.

BOHU DÍKY, ŽE JSEM TAKOVÝ, A ŽE NEJSEM PŘIBLBLÝ SLUNÍČKÁŘ !!!