Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

KAZATEL

/ #9421 VATIKAN/EU/JEZUITÉ

2016-05-16 17:08

VICE-Roger Morneau: Zkušenost s démony

 "...Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy. A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla; není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti." (2 Korintským 11:13-15)

Kam máme odsud namířeno?

Když síla lásky překoná lásku k síle svět bude znát mír.

- Jimi Hendrix

Tato tajná společnost mafie sítí a jejich zločiny byly stíhány v minulosti.

Vatikán / jezuité - jako zločinné spolčení - bylo stíháno a vyhnal z desítek zemí celého světa v určitém okamžiku v čase, kdy jejich zločiny staly příliš tolerovat déle. V té době se chystá přijít znovu, a tentokrát to musí být ještě komplexnější a vytrvalý než předtím. Naše kolektivní vědomí a kroky musí učinit mnoho dalších lidí si vědomi obrovských spáchaných trestných činů a způsobu, jakým k nim došlo.

Black Šlechta se katolická "církev" hierarchie se jezuité je Vojenský řád Malta členů, na vysoké úrovni zednářství , a všemi ostatními tajnými společnostmi a jejich krycích organizací a projektů, které v konečném důsledku sloužit tyto mafiánské struktury, musí být trvale vystaveny , stíhán, stigmatizovány a nakonec demontována (a v případě potřeby nahrazena decentralizovaným, ústavní, odpovědné, demokratické spolupráce mezi národy - není nad národy) ve prospěch budoucích generací.

Zvláštní ústavní reformy proti tajnými společnostmi a jejich politických spiknutí by měly být projednány, navrženy, implementovány a vzdělaní. V koncových říše vždy spadnout, a některé fašistické skupiny se pokusí znovu obnovit, aby se pokusili získat kontrolu nad obyčejnými lidmi, a to opět selže.Politika podle vzdálenosti nefunguje. Kazí to potlačuje kreativitu, se snaží zbavit síly suverénní lidské bytosti . Takže na superstátu projektu EU bude v konečném důsledku zhroucení. Jedinou otázkou je, za jakou cenu? Euro je jistě účinný způsob, jak zmírnit obchod mezi národy, a to snížením měnu a právní tření.

(!) (!) Nicméně, soukromý, pseudo "non-profit" Federal Reserve Bank historie ukázala, že měnová centralizace může být v několika ohledech velmi nebezpečný:

  • Centrálně řízené množství peněz a inflace

  • Umělé boom-bust cyklů

  • Drakonický "záchranné" plánuje po poprsí cyklech

  • Zvýšená chudoby v důsledku dlouhodobé neúčinnosti centrálního měnového systému

Měnová účinnost není stejná ekonomická stabilita a finanční svrchovanost. Dvě posledně jmenované jsou mnohem důležitější v dlouhodobém horizontu! Některé koncepční doporučení:

Supra-state projekty, jako je EU, NATO, OSN, musí být částečně demontována, pak reformován především pomocí dohody o spolupráci mezi jednotlivými suverénního národa. Nebezpečí příliš centralizovaného zkorumpované vlády je mnohem vážnější než jakákoli místní formy korupce mafie.

Země Stát Holy See / Vatikán a Maltézský řád, musí být zbaven veškerých vnitrostátních suverénní postavení. Tyto instituce musí fungovat v rámci národní demokracie a poslouchat demokraticky zvolené ústavní zákony.

Vatikán a celý římskokatolický organizační síť musí veřejně a oficiálně odsoudit jakoukoli světskou moc přání a uznávají extrémní rozsah svých staletí dlouhé zločiny proti lidskosti.

Jezuita-Vatikán-zednářské mafie síť, kteří se podíleli na těchto zločinech musí být prozkoumány důkladně (mezinárodní skupinou nezávislých výzkumníků), pak stíháni a souhlasit s placením kompenzace obětem (národy, skupinami a jednotlivci). Obvinění z trestných činů a důkazy pak musí být předloženo příslušným národům k dalšímu řízení. Žádná akce na chovají tohoto výzkumu by měly vést k bojkotu ze strany národů, skupiny i jednotlivce.

Všechny potvrzené historie padělání a konspirační akce by měly být napsán, a diskutoval ve školách. Totéž platí i pro názorné příklady médií korporační cenzurou a rozptýlení

 Návrhy na akce pro více robustní oddělení kostela a tajnými společnostmi ze svrchovaného lidu státu s využitím právní, politické a vzdělávací prostředky.

Zvláštní právní úprava proti trestné tajných společnostech (nade vší pochybnost rozumně, a než jen organizovaným zločinem), by měla být navržena a realizována s využitím poučení z historie.