Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

brněnska mešita musí byt vypálena

#9401

2016-05-15 19:18

muneeb hasan alrawi šiři nenávist k nemuslimum 

 šiři nenávist ke křestanskym svatkum vanocum sekularizmu proti ženskym pravum ateistum křestanum kolikrat asi dostal  muneeb hasan alrawi po hubě pokud někdo z vas bydli v brně dejte mu pořadně do huby zmrdovy 

redakce aeronetu musí byt vypálena

#9402 Re:

2016-05-15 19:28

#9401: ochlasta psychopat zeman šiři nenávist ke všem

  šiři nenávist ke křestanskym svatkum vanocum sekularizmu proti ženskym pravum ateistum křestanum kolikrat asi dostal soudruh  miloš zeman po hubě pokud někdo z vas bydli na vysočině dejte mu pořadně do huby zmrdovy 


Nepřihlášený uživatel

#9403 Re: Re:

2016-05-15 19:48

#9402: redakce aeronetu musí byt vypálena - Re:  

 doufam že ti časem někdo ufikne penis tvoje děti by byli chudaci kdybis měl rodinu 


Nepřihlášený uživatel

#9404 Re: Re: Re:

2016-05-15 19:53

#9403: - Re: Re:  

 O čem to chrochtáš, prasečí pičo?

zmetku

#9405 Re: Re: Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině,

2016-05-15 20:10


Nepřihlášený uživatel

#9406 Re: V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech

2016-05-15 21:08

#9377: Realista - V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech 

 A co na to vlastne ti socialni pracovnici? Stale jim chteji pomahat se zaclenit do nasi spolecnosti? Pokud ano, tak meli dostat po palici, aby se jim rozsvitilo.

islámský penis pro tvou mrdku zmrde

#9407 Re: Re: Re: Re:

2016-05-16 06:22

#9404: - Re: Re: Re:  

 skončiš ve svěraci kazajce a nebo pujdeš do vězeni nebo ti budou bud muslimové nebo vlastenci pižlat hlavu už aby to bylo xenofilni multikulti kurvo 


Nepřihlášený uživatel

#9408 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-05-16 06:34

věděli jste že hlavním architektem bruselské eu je nacista hallstein

 bruselský fašismus 21 století je horši než nacismus 20 století 


Nepřihlášený uživatel

#9409 Re: Re: Re: Nebo záchvat šílenství

2016-05-16 07:36

#9349: - Re: Re: Nebo záchvat šílenství 

 Merkelová vyhlásila, že přijme všechny Syřany a náhle mají všichni migranti syrské pasy, najednou jsou všichni Syřani.

Karel

#9410 Re: Re: PŘIJDI ZA VLAST

2016-05-16 07:46

#9356: - Re: PŘIJDI ZA VLAST 

Okamura tvrdí, že těch lidí bylo přes tisíc. Viděl jsem video, byli jen na ostrůvku nahoře, to přes tisíc nebylo ani omylem Ale je to jedno, pro Okamuro to bylo MEGA. 


Nepřihlášený uživatel

#9411

2016-05-16 08:35

Je nejvyšší čas z vlády odstranit vlastizrádce,kolaboranty,zloděje a jiné parazity.


Nepřihlášený uživatel

#9412 Re:

2016-05-16 09:21

ne islámu na školach 

 pokud chtěji muslimky nosit šatky ve škole kvuly sve viře proč žaci nemužou nosit třeba kšiltofku protože jim sluši to i ja bych mohl nosit slunečni brile protože jsem frajer tohle my na zakladce  nikdy nedovolily to by mě tehdy učitele napsaly poznamku nebo zustal po škole

Aeronet je Rusky a Proti Islamisté Vlastenci sou nackové jak neinteligence tych hnupu

#9414 Aeronet je Rusky bez dukazu a Proti Islamisté Vlastenci sou nackové jak neinteligence tych hnupu

2016-05-16 09:42

Prosim neodpisujte na tohle hnupy placení Vladou váše inteligence je jak dřevěná noha houpacího koně!!!

Aeronet je Rusky bez dukazu a Proti Islamisté Vlastenci sou nackové jak neinteligence tych hnupu co si je plati Vlada a Rozhlas a Jungmannova ulice v Praze duté hlavy jen žerou co se jim nadiktuje smich smich 

Vážně mě ukvapuje jak nás vrahove co zabijeli na Ukrajině a v Kyjevě nas Vlastence nazývají nackama špiny kolaboranske ale jim nedoslo že tu chcou jen ty co chodej zlodi do evropy že ty co jsou proti Vlastencum pujdou taky pod meče a že Aeronet je Ruský nikde sem neviděl DUKAZE předložené nikde ani h..... jen co řeknou sfašizované media a weby takové sr..... ja nežeru!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#9415 Re: V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech

2016-05-16 13:05

#9377: Realista - V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech 

 Když běženci ničí tábory pro ně vytvořené a ohrožují lidi, kteří jim pomáhají, mají být vyhnáni do posledního do moře, aby se okamžitě sami, bez pomoci dopravili tam, odkud přišli!!!Kde je NATO?!!! Špízuje u ruských hranic nebo co???


Nepřihlášený uživatel

#9416 Re:

2016-05-16 13:47

#9370: -  

 NATO kolem Ruska každým dnem utahuje smyčku. Porušilo dohodu o nerozrůstání se dál na východ a hle, už je u Ruských hranic a medvěda ještě provokuje vojenským cvičením v Pobaltí. Na Ukrajině se jede podle stejnýho scénáře "barevných" revolucí jako při arabským jaru či v Sýrii, kde se to krapet protáhlo. Oranžová revoluce se jim vymkla z rukou, leč majdan sklízí svoje dílčí úspěchy. Vojenská základna na Krymu sice nebude, ale i tak je úspěch vytrhnout Ukrajinu ze spárů Euroasijskýho svazu. Chytře to načasovali na dobu olympijských her, na kterých si Putin dával tak záležet. Už se jedná dokonce s Gruzií, už chybí jen zatvrzelé Bělorusko. Každým dnem se sužuje Ruský prostor, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každej jinej, což našim chronickým kolaborantům zajisté nejde do hlavy. My bysme za to NATu ještě poděkovali. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, ten se nikdy nevzdá. Ve světle toho všeho je zcela logickým vyústěním, že se Rusko angažuje na Ukrajině. Ale nemůže si dovolit jako agresor USA a NATO vtrhnout kdy chce kam chce a klidně i bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo dle zvyků US army, už by dávno vjelo do Kyjeva a svrhlo pučistickou vládu během několika hodin. Ale nejedná. Asi tolik stručně k otázce Ruska a Ukrajiny.

ZEMAN NÁM ZACHRANIL ČR

#9417 Ceremonie potvrzení pohotovosti amerického systému PRO Aegis Ashore NA OBRANU ČR K NIČEMU

2016-05-16 15:00

Ceremonie potvrzení pohotovosti amerického systému PRO Aegis Ashore se konala v rumunském městečku Deveselu. V Polsku se má zase konat ceremonie kladení základů analogického komplexu PRO v osadě Redzikowo. Jaký je k tomu vtah v Čechách, kde masové protesty obyvatel proti americkému radaru na polygonu v Brdech zmařily původní plán NATO?

Sputnik si promluvil se starostou vesnice Jince (v blízkosti polygonu v Brdech) Josefem Hálou.

Hála: Je mi upřímně líto, že NATO přece jen tvrdošíjně prosazuje svůj plán. 20. dubna zavítal k nám do kraje prezident Zeman. A poněvadž se šíří zprávy, že u nás má být rozmístěna velká americká vojenská posádka, všichni se na to prezidenta ptali. Odpověděl, že by to rád postoupil svému polskému kolegovi. Doufáme, že to dopadne dobře, a že žádní Američané v české zemi nebudou.Víte, my, čeští starostové, jeli do Polska, pokusili jsme se pohovořit se zástupci úřadů osady, v jejíž blízkosti mají být rozmístěny části PRO USA, abychom je varovali před nebezpečím. Bohužel, neměli pro to pochopení, v Polsku mají jinou náladu než v Čechách.

Více: MYLÍ PODPURCI USA PRO USA SYSTEM NEZABRANI LETANI ATOMOVEK A RAKET HNED REKNU DUVOD JE MIMO SRDCE ČR SYSTEM PRO NENI DĚLÁN NA TO ABY ZABRANIL APOKALYPSE SCHVALNE JE POSTAVEN JINDE


Nepřihlášený uživatel

#9418 EU pokračuje v Hitlerově cestě, tvrdí bývalý londýnský starosta Johnson

2016-05-16 16:08

Bývalý londýnský starosta Boris Johnson, který patří k vůdčím zastáncům odchodu Británie z Evropské unie, prohlásil, že EU pokračuje v cestě Adolfa Hitlera a Napoleona a snaží se vytvořit evropský superstát. Johnson se tak vyjádřil v rozhovoru pro list The Sunday Telegraph, o němž informovala agentura Reuters. Podle Johnsona Evropská unie postrádá demokracii a sjednocující autoritu a je odsouzena k neúspěchu.

"Napoleon, Hitler, zkoušeli to různí lidé a vždy to skončilo tragicky... Evropská unie se snaží dělat totéž, i když odlišnými metodami," řekl Johnson. "(EU) nemá vedení, které by všichni respektovali a chápali. To způsobuje absenci demokracie," dodal.

Britové budou o setrvání v EU hlasovat v referendu 23. června a výsledek je stále nejasný. Stávající premiér David Cameron vede kampaň za to, aby Británie zůstala v unii. Varuje, že odchod z uskupení 28 evropských států by oslabil Británii ekonomicky i politicky.

S Cameronem nesouhlasí řada poslanců a osobností jeho Konzervativní strany, mimo jiné i Johnson. Premiér má naopak podporu opozičních labouristů a liberálů. Johnson ve svém nejnovějším rozhovoru rovněž uvedl, že napětí mezi členskými státy EU umožnilo Německu výrazně posílit moc, "převzít" italskou ekonomiku a "zničit" Řecko.


Nepřihlášený uživatel

#9419

2016-05-16 16:08

pro bezpečnost našeho statu !
mohamed pedofilu král

#9420 Re:

2016-05-16 16:47

allah gay forever 

 allah si honi sveho čuraka nad gay pornem a mohamed onanuje nad malejma holčičkama 

KAZATEL

#9421 VATIKAN/EU/JEZUITÉ

2016-05-16 17:08

VICE-Roger Morneau: Zkušenost s démony

 "...Jsou to falešní apoštolové, nepoctiví dělníci, přestrojení za apoštoly Kristovy. A není divu, vždyť sám satan se převléká za anděla světla; není tedy nic překvapujícího na tom, že se jeho služebníci převlékají za služebníky spravedlnosti." (2 Korintským 11:13-15)

Kam máme odsud namířeno?

Když síla lásky překoná lásku k síle svět bude znát mír.

- Jimi Hendrix

Tato tajná společnost mafie sítí a jejich zločiny byly stíhány v minulosti.

Vatikán / jezuité - jako zločinné spolčení - bylo stíháno a vyhnal z desítek zemí celého světa v určitém okamžiku v čase, kdy jejich zločiny staly příliš tolerovat déle. V té době se chystá přijít znovu, a tentokrát to musí být ještě komplexnější a vytrvalý než předtím. Naše kolektivní vědomí a kroky musí učinit mnoho dalších lidí si vědomi obrovských spáchaných trestných činů a způsobu, jakým k nim došlo.

Black Šlechta se katolická "církev" hierarchie se jezuité je Vojenský řád Malta členů, na vysoké úrovni zednářství , a všemi ostatními tajnými společnostmi a jejich krycích organizací a projektů, které v konečném důsledku sloužit tyto mafiánské struktury, musí být trvale vystaveny , stíhán, stigmatizovány a nakonec demontována (a v případě potřeby nahrazena decentralizovaným, ústavní, odpovědné, demokratické spolupráce mezi národy - není nad národy) ve prospěch budoucích generací.

Zvláštní ústavní reformy proti tajnými společnostmi a jejich politických spiknutí by měly být projednány, navrženy, implementovány a vzdělaní. V koncových říše vždy spadnout, a některé fašistické skupiny se pokusí znovu obnovit, aby se pokusili získat kontrolu nad obyčejnými lidmi, a to opět selže.Politika podle vzdálenosti nefunguje. Kazí to potlačuje kreativitu, se snaží zbavit síly suverénní lidské bytosti . Takže na superstátu projektu EU bude v konečném důsledku zhroucení. Jedinou otázkou je, za jakou cenu? Euro je jistě účinný způsob, jak zmírnit obchod mezi národy, a to snížením měnu a právní tření.

(!) (!) Nicméně, soukromý, pseudo "non-profit" Federal Reserve Bank historie ukázala, že měnová centralizace může být v několika ohledech velmi nebezpečný:

  • Centrálně řízené množství peněz a inflace

  • Umělé boom-bust cyklů

  • Drakonický "záchranné" plánuje po poprsí cyklech

  • Zvýšená chudoby v důsledku dlouhodobé neúčinnosti centrálního měnového systému

Měnová účinnost není stejná ekonomická stabilita a finanční svrchovanost. Dvě posledně jmenované jsou mnohem důležitější v dlouhodobém horizontu! Některé koncepční doporučení:

Supra-state projekty, jako je EU, NATO, OSN, musí být částečně demontována, pak reformován především pomocí dohody o spolupráci mezi jednotlivými suverénního národa. Nebezpečí příliš centralizovaného zkorumpované vlády je mnohem vážnější než jakákoli místní formy korupce mafie.

Země Stát Holy See / Vatikán a Maltézský řád, musí být zbaven veškerých vnitrostátních suverénní postavení. Tyto instituce musí fungovat v rámci národní demokracie a poslouchat demokraticky zvolené ústavní zákony.

Vatikán a celý římskokatolický organizační síť musí veřejně a oficiálně odsoudit jakoukoli světskou moc přání a uznávají extrémní rozsah svých staletí dlouhé zločiny proti lidskosti.

Jezuita-Vatikán-zednářské mafie síť, kteří se podíleli na těchto zločinech musí být prozkoumány důkladně (mezinárodní skupinou nezávislých výzkumníků), pak stíháni a souhlasit s placením kompenzace obětem (národy, skupinami a jednotlivci). Obvinění z trestných činů a důkazy pak musí být předloženo příslušným národům k dalšímu řízení. Žádná akce na chovají tohoto výzkumu by měly vést k bojkotu ze strany národů, skupiny i jednotlivce.

Všechny potvrzené historie padělání a konspirační akce by měly být napsán, a diskutoval ve školách. Totéž platí i pro názorné příklady médií korporační cenzurou a rozptýlení

 Návrhy na akce pro více robustní oddělení kostela a tajnými společnostmi ze svrchovaného lidu státu s využitím právní, politické a vzdělávací prostředky.

Zvláštní právní úprava proti trestné tajných společnostech (nade vší pochybnost rozumně, a než jen organizovaným zločinem), by měla být navržena a realizována s využitím poučení z historie.

Nacistické kořeny "bruselské EU"

#9422 Nacistické kořeny "bruselské EU"

2016-05-16 17:22

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation


Nepřihlášený uživatel

#9423

2016-05-16 17:24

GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Vzhledem k fantastické rozsah zářivek rtuti, které je třeba zlikvidovat budeme vidět - jsou vidět - vážná kontaminace rtutí na odpadky a skládek.

Ano, oni by neměli být likvidovány takhle, ale to je to, co obrovské množství lidí bude dělat, spíše než aby jim nebezpečného odpadu center.

Systém řízení ví. Již odhadem 80 milionů použité zářivky jsou zaslány skládkách ve Velké Británii každý rok,v závislosti na organizaci odpadu vzdělávání, WasteAware . To odpovídá čtyřem tun smrtícího rtuti a údaj pro celé Evropě a Severní Americe musí být ohromující. To klade sběrače odpadků ohroženi z jakýchkoliv rozbitých žárovek umístěných do domovního odpadu, a také dalšími sousedními státy v komunálních situacích, a ty, ukládán na skládky v měřítku, které přichází mají jasný potenciál znečišťovat zásoby podzemní vody, řek a ryby s kumulativním a smrtící kontaminace rtutí.

VICE-GLOBALNI OTEPLOVÁNO NA ZABIJENI CIVILIZACE

Najednou H1N1 vakcíny jsou k dispozici po celé Americe.

Walgreens a jiné lékárny jsou tlačí vakcíny, jako kdyby existoval "všechno musí jít" likvidace prodej na cestě. Rychle, dostat své vakcína proti prasečí chřipce dnes před všichni zjistí , že jsou k ničemu !Prodejnost vakcín má striktní časový limit. Jsou jen v poptávce během strachu fáze pandemie, a že strach fáze již dávno zmizel za H1N1.

Prakticky každý, kdo chce H1N1 vakcína již získal jednoho, a zbytek populace začíná všímat něco docela zvědavý:Lidé, kteří dostali vakcínu nejsou o nic lépe než ti, kteří ji přeskočí.

VICE-Znečištění životního prostředí s vakcínami H1N1

ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU

#9425 ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU

2016-05-16 17:28

 ZIKA CIA NA CIVILIZACI TESTY VIRU

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) oznámila, že  zvolá záchrannú výborom v rámci Medzinárodnej zdravotné predpisy v pondelok 1. februára, pokiaľ ide o vírus Zika "výbušný" šíri po celej Amerike.

 Vírus má údajne potenciál zasiahnuť pandemických rozmerov - pokiaľ možno po celom svete. Ale pochopiť  , prečo sa to stalo ohnisko je životne dôležitá pre znižovanie ju.

 Vzhľadom k tomu, WHO vyhlásenie  uviedol:

 "Príčinná súvislosť medzi vírusovou infekciou Zika a vrodených vývojových chýb a neurologických syndrómov, ... existuje silné podozrenie. [Tieto odkazy] sa rýchlo zmenil rizikový profil Zika, od miernej ohrozenia jedného z alarmujúcich rozmerov.

 "Kto je hlboko znepokojený týmto rýchlo sa vyvíjajúcej sa situácii na 4 hlavných dôvodov:

  1. Možno asociácie infekcie narodenia malformácií a neurologických syndrómov

  2. potenciál pre ďalšie šírenie v medzinárodnom meradle vzhľadom k širokej geografickej rozdelenie výskytu komárov vektora

  3. nedostatok imunity populácie v novo postihnutých oblastiach

  4. neprítomnosť vakcín, zvláštnych ošetrenie a rýchlymi diagnostickými testami [...]

 VICE-Zika Outbreak Epicenter in Same Area where GM Mosquitoes were Released in 2015