Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9389 Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už

2016-05-15 18:40

#9386: pokud tohle neskonči mužem jako běloši vyhynout - Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už doko 

 

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA