Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

STÁLE BEZ DŮKAZU PROTI AERONETU HMM SMICH

/ #9380 Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu.

2016-05-15 17:29

Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu. Proti jeho „novinařině“ se už v minulosti ostře ohradila i civilní rozvědka BIS!

Vylhané pohádky

Ze strany pana Kundry zaznělo mnoho výhrůžek a zastrašování našeho kamaráda v Havířově, od historky, že probíhá jakési vyšetřování AE News ze strany elitního policejního útvaru, přes bizarní nabídku korunního svědectví při blíže neurčeném svědčení proti nám jako Aeronetu, až po nabídku jakési blíže neurčené pomoci našemu kamarádovi, aby se „z toho dostal“ ven. Pouze dodávám, že nikdo z policie nebo z úřadů našeho kolegu v Havířově nekontaktoval a z ničeho neobvinil. Vybírání drobných příspěvků na provoz webu ještě pořád je v Česku v rámci zákonů, takže opět šlo ze strany pana Kundry o velkou pohádku.

Další lež, která při rozhovoru ze strany pana Kundry s našim kolegou zazněla, bylo tvrzení pana Kundry, že z účtu probíhají výběry v hotovosti. To je lež, kterou jsme odhalili hned na počátku, protože z účtu náš kamarád nikdy žádné výběry v hotovosti neprováděl, jak jsme se totiž dozvěděli, nemá k účtu vůbec vystavenou platební kartu, protože účet je veden pro účely bezhotovostních úhrad a žádná platební karta a hotovostní výběry nejsou tudíž potřeba. Viděli jsme i oskenované výpisy z účtu, nikde žádný záznam o hotovostním výběru prostředků z účtu (ani kartou z bankomatu, ani hotovostně výběrem na přepážce) za celý rok. Už toto bylo tedy jasné znamení na samém počátku, že pan Kundra jenom střílí od boku a domýšlí si fakta, v lepším případě, v horším případě rovnou účelově lže a vyrábí si tvrzení, pro která nemá žádné důkazy.

VICE-Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu. Proti jeho „novinařině“ se už v minulosti ostře ohradila i civilní rozvědka BIS!